Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sıra temizlik malzemelerinde

11.02.2019 - 13:40 | Son Güncelleme :

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Temizlik malzemelerinde de buna gideceğiz. Oyunu hep beraber bozacağız. Bu terörü estirenlere müsaade etmeyeceğiz" açıklamasında bulundu.

https://i.bigpara.com/i/55big/5c614df9c03c0e51e49b898f.jpg

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Keçiören'deki Kalaba Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış töreninde konuşuyor. İşte Erdoğan'ın sözlerinden satır başları:

* Semt pazarı dedim... Niye? Son günlerde Türkiye'de bir oyun oynanmaya başladı. Patlıcan, domates, patates, salatalık... Fiyatları tırmandırmaya başladılar. Bu bir terör estirmeydi. Bu teröre karşı nasıl Gabar'da Cudi'de Tendürek'te nasıl inlerine girdiysek, bu sebze-meyve gıda terörünü estirenlere de evet şimdi belediyelerimiz vasıtasıyla tanzim satışlar semt pazarlarını kurarak Ankara İstanbul başta olmak üzere bugün itibariyle ucuz ürünü satmaya başladık. Fiyatlar neredeyse yarı yarıya inmiş vaziyette.

"SIRA TEMİZLİK MALZEMELERİNDE"

Haberin Devamı

Halk Ekmek'te nasıl ucuz ekmeği biz vatandaşımıza verdiysek şimdi de sebzede meyvede her türlü üründe... Bunlarla da kalmayacağız, temizlik malzemelerinde de buna gideceğiz. Oyunu hep beraber bozacağız. Bu terörü estirenlere müsaade etmeyeceğiz. İşte Ticaret Bakanlığımız hallere teftiş için elemanlar gönderdi. Onları dövmeye kalktılar. Niye? Ruhlarında sıkıntı var.

"EN BÜYÜK TEFECİ IMF'DİR"

Haberin Devamı

* Dünyadaki en büyük tefeci IMF'dir. Türkiye'yi IMF'den biz kurtardık.

* CHP, İş Bankası'nın yüzde 28,5 gibi ortağıdır. CHP'nin hisselerini er ya da geç Hazine'ye devredeceğiz.

* Arifiye'deki palet fabrikasını satmamızdan bahsediyor. Böyle bir satış söz konusu değil. işletmesini Katar ve Türk ortaklığına 25 yıllığına devrettik. 

 

Hisse Başarıyla eklendi