Citigroup ve Oracle`dan B2B anlaşması

21.12.2000 - 00:00 | Son Güncelleme :

E - ticaret alanında faaliyet gösteren Oracle ile, global finans alanında hizmet veren Citigroup, B2B ticareti için bir anlaşma imzaladılar


E - ticaret alanında faaliyet gösteren Oracle ile, global finans alanında hizmet veren Citigroup, B2B ticareti için bir anlaşma imzaladılar. İmzalanan anlaşma doğrultusunda Citigroup, Citibank`ın ödemeler ve banka mutabakatları konusundaki birikimini Oracle`ın sanal pazaryeri ile bütünleştirecek. Citigroup 2. başkanı ve internet operasyonları grup başkanı Deryek Maughan, Citigroup`un tüketicilere ve kuruluşlara ödeme ve finansal hizmetleri de içeren geniş kapsamlı bir ürün yelpazesi sunmak amacıyla internet stratejisinde ilerlediğini ve Web teknolojisini, verimliliği artırıp, operasyon maliyetlerini azaltmada odakladıklarını söyledi.


Citigroup, OracleExchange.com ortaklık programındaki ilk stratejik ortak olarak, tüm firmalara açık olan Oracle`ın global B2B piyasası Oracle. Exchange.com`dan yararlanacak. Anlaşma gereğince ayıca Citigroup`un dahili harcamalarını yürüteceği ortak markalı online bir pazar oluşturulacak. Oracle/ Citigroup ortak markalı Web sitesi aracılığıyla, Oracle`ın B2B Exchange çözüm ve hizmetlerini, global olarak tedarikçi ve kurumsal müşteri tabanına pazarlayarak, verimlilik ve faydanın artırılması sağlanacak. (FİNANSAL FORUM)
 

Hisse Başarıyla eklendi