Casella, iç pazarda lider olmak istiyor

23.03.2015 - 16:23 | Son Güncelleme :

Ofis mobilyaları üreten Casella, satışta ve ürün çeşidinde artışa odaklandı

https://i.bigpara.com/i/55big/casillamobilya_1.jpg

Mobilya sektöründe faaliyet gösteren Casella, satışlarda artış hedefliyor. Casella Satış ve Pazarlama Müdürü Fevzi Çakmak, yurtiçi satışlarda yılın ilk altı ayında, 2014’ün aynı dönemine göre yüzde 35 artış öngördüklerini açıkladı. Çakmak, ayrıca ürün çeşitlerini de artıracaklarını belirtti. 

kobiden.com'dan Emel Ünal Bulut'un haberine göre; Kaliteyi her zaman ön planda tuttuklarını vurgulayan Fevzi Çakmak, "sürekli gelişim ve ileri teknoloji" anlayışıyla iç pazarda lider olmak için çalışmalar yürüttüklerini söyledi. Ofis mobilyaları üretimine 1997'de başladıklarını anlatan Çakmak, çalışmalarını 11 bin metrekarelik alanda gerçekleştirdiklerini ve 205 kişiye istihdam sağladıklarını aktardı. Ana faaliyet alanlarını sandalye, koltuk ve oturma grubu üretiminin oluşturduğunu belirten Çakmak, her türlü ofis mobilya ihtiyacına yönelik farklı modeller tasarldıklarını dile getirdi.Bu yıl iç pazardaki satışlarda yüzde 35 artış beklediklerinin altını çizen Çakmak, "Şirketimiz 2013'te makine- teçhizat ve bakım-onarım için ciddi bir bütçe ayırdı. Ayrıca istihdamı da artırdık. Önümüzdeki yıllarda büyümemize paralel olarak daha yüksek kapasiteli üretim tesisleri için çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

Haberin Devamı

"Geçtiğimiz yıl çok sayıda tasarımın patentini aldık ve bu ürünleri imal ediyoruz" ifadelerini kullanan Çakmak, "Ar-Ge çalışmalarına verdiğimiz yoğunlukla bu yıl ürün çeşitliliğimizi artıracağız" diye konuştu. Uluslararası pazarlarda rekabette öne çıkmak için de çalışmalar yürüttüklerine dikkat çeken Çakmak, sürekli büyüme ve gelişmeye odaklandıklarını söyledi. Ofis mobilyaları alanında faaliyet gösterdiklerini belirten Çakmak, Avrupa, Ortadoğu, Afrika, Asya ülkelerine ihracat yaptıklarını aktardı.

 

Hisse Başarıyla eklendi