Çankırılı KOBİ`ye 15,6 milyon TL

07.05.2014 - 12:22 | Son Güncelleme :

Garanti`den Çankırılı KOBİ`ye 15,6 milyon TL

https://i.bigpara.com/i/55big/garanti_650_3.jpg

<ımg class="yeniImg" border="0" src="http://i.bigpara.com/i/55big/garanti_650_2.jpg">

Garanti Bankası`nın Çankırı iline sağladığı 57,4 milyon liralık kredi desteğinin 15,6 milyon lirasından KOBİ`ler faydalandı.

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Nafiz Karadere, bankanın Çankırı`daki KOBİ`lere sağldığı destek hakkında bilgi verdi.

BITCOIN İLE İLGİLİ TÜM VERİLERİ VE HABERLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN...

Garanti Anadolu Sohbetleri’nin 92’inci buluşması Çankırı’da gerçekleşti. Dünya Gazetesi Başyazarı Osman Saffet Arolat’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Nafiz Karadere, Garanti Bankası’nın 197 milyar TL aktif büyüklüğü ile Türkiye’nin en büyük ikinci özel bankası olduğunu belirtti.

Dünya gazetesinin haberie göre, Çankırılılara 57,4 milyon TL kredi desteği aktarıldığını belirten Karadere, “Bu kredinin 15,6 milyon TL’sinden KOBİ müşterilerimiz yararlandı” dedi.

Çankırı’nın sanayi odaklı potansiyelini harekete geçirerek ciddi kazanımlar elde edebileceğini belirten Nafiz Karadere, üniversite ve fabrika yatırımlarıyla çehre değiştiren ve yeni bir kimliğe bürünen ilin, doğru sosyal ve kültürel adımları atarak Anadolu’daki en farklı örneklerden biri olabileceğini bildirdi. cnbce.com Karadere, “Tüm bunları bölgesel gelişim stratejileriyle desteklerse, Çankırı’nın önündeki engelleri aşarak ekonomide söz sahibi olabileceğine inanıyoruz” dedi.

ALTIN FİYATLARINDAKİ ANLIK DURUM İÇİN TIKLAYIN...

OSTİM OSB Başkanı Orhan Aydın, OSTİM’de 17 sektörde, 139 iş kolunda, 5 bin işletmenin bulunduğunu belirterek OSTİM’in kuruluşu ve faaliyetleri hakkında bilgi aktardı. Toplantıda, Sosyolog Dr. Özlem Ünsal, Kalkınma Bakanlığı Bölgesel Gelişme ve Yapısal Uyum Genel Müdürü Nahit Bingöl ve İstanbul Bilgi Üniversitesi İİBF Ekonomi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Asaf Savaş Akat da birer konuşma yaptı.

 

Hisse Başarıyla eklendi