Cambridge`i Türkiye`ye getirdi

21.04.2014 - 10:07 | Son Güncelleme :

Kayserili girişimci Hakan Şaştım Cambridge`nin Türkiye`de ki isim haklarını alarak Cambridge Koleji`ni eğitime açtı

https://i.bigpara.com/i/55big/sinif_cambridge.jpg
<ımg hspace="10" vspace="5" align="right" src="http://i.bigpara.com/i/55big/sinif225.jpg">Kayserili girişimci Hakan Şaştım Cambridge`nin Türkiye`de ki isim haklarını alarak Cambridge Koleji`ni eğitime açtı. Şaştım`ın hedefi bu okulda İngiliz asillerini yetiştiren Eton modelini uygulamak.

Uzun yıllar İngiltere`de eğitimci olarak çalışan Hakan Şaştım, Cambridge`i Türkiye`ye getirdi. İstanbul Taşdelen`de 400 öğrenci kapasitesi ile 2014-2015 eğitim-öğretim yılına hazırlanan kurum, okul öncesi eğitim, ortaokul ve lise hazırlık sınıflarına öğrenci alıyor. Kurdukları sistem ile öğrencilerinin İngilizce`yi ana dili gibi konuşmasını sağlayacaklarını söyleyen Şaştım "Öğrenciler anaokulunda ya da en geç 8 yaşından itibaren ana dili gibi İngilizce öğrenecekler. Okulda sadece İngilizce konuşulan dersler, teneffüs saatleri ve koridorlar oluşturacağız. Bu konuda Cambridge Üniversitesi`nin yayın kuruluşunun programını kullanıyoruz. Hatta İngiltere`den uzmanlar gelecek." dedi.

İHTİYAÇ KREDİLERİNİ KIYASLAMAK İÇİN TIKLAYIN...

Hakan Şaştım, Cambridge markasını Türkiye`ye getirmenin zor olmadığını belirtti. dinamikkobi.com.tr haberine göre; Cambridge İngiltere`de bir şehir ismi olduğu için marka kullanımında yasal bir engelle karşılaşılmamış. Şu an için Cambridge Üniversitesi ile bir bağlantılarının olmadığını söyleyen Şaştım "Cambridge uzmanlarının desteğini alıyoruz. İngiltere`de ki Eton College modelini uygulamak istiyoruz. Tam gün eğitim vereceğiz. Yüzme, at binme ve keman gibi sosyal aktiviteler için ekstre için ekstra ücret alınmayacak. Şile`de 8 dönümlük İstanbul Kamp adında bir tesisimiz var. Öğrenciler burada yılda 4 atölye ve bir kamp eğitimi alacaklar" dedi.

KREDİ FAİZ ORANLARINI KARŞILAŞTIRMAK İÇİN TIKLAYIN...
 

Hisse Başarıyla eklendi