Çağlayan: Saçlarım ASO`da beyazladı ama helal olsun

31.07.2007 - 09:59 | Son Güncelleme :

https://i.bigpara.com/i/55big/
Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Zafer Çağlayan, AKP Ankara milletvekili seçilmesi nedeniyle Oda Başkanlığı`ndan ayrıldı. 20 yılını ASO`ya hizmet ederek geçirdiğini söyleyen Çağlayan, ASO`ya girdiğim zaman saçlarımda beyaz yoktu, fakat şimdi tamamen beyazladı. ASO`ya yaptığım hizmetler, saçlarımın beyazlaması her şey helali hoş olsun. ASO`ya ne yapılsa azdır dedi.
Zafer Çağlayan şöyle konuştu:
Hizmetlerimizde hep ülkemizin ekonomisini, işsizlik sorununu, ihracatını düşündük. Toplantılarımız saatlerce sürdü ve kendi işlerimizden, ailelerimizden fedakârlık ederek ASO`ya hizmet verdik. ASO benim her zaman gönlümde, beynimde ve yakamda taşıyacağım bir kimliktir. Aslında ASO Başkanlığı`na veda ediyorum, ASO`ya veda etmiyorum. ASO`ya kayıtlı firmalarımın kayıtları devam edecek.


`Yeri doldurulmaz`

Çağlayan, basın mensuplarının yönelttiği Yeni koltuk var mı? sorusuna, Başbakan`ın takdiri, biz hizmet adamıyız yanıtını verdi.
Nurettin Özdebir de, Başkanımız ASO`ya öyle hizmet etti ki, kendisinden sonra gelenlerin kolay kolay beğenilmeyeceği kadar performans gösterdi, odamızı bu günlere taşıdı. Enerjisi ile daima ışık tuttu dedi.
 

Hisse Başarıyla eklendi