Bursa Cimento Fabrikalari A.s.`nin, 14.08.1997 Tarihinde Borsa Gunluk Bulteni`nde Yayinlanan Ve Seans Salonlarinda Duyurulan, Isti

15.08.1997 - 00:00 | Son Güncelleme :


Bursa Cimento Fabrikalari A.S.`nin, 14.08.1997 tarihinde Borsa GUnluk Bulteni`nde yayinlanan ve seans salonlarinda duyurulan, istiraki Cemtas Celik Makina Sanayi ve Ticaret A.S. `nin sermaye artiriminda ruchan haklari kullanilmamis paylar kaldigi takdirde bu kalan paylarin nominal degeri uzerinden satin alacagi seklindeki haberine iliskin olarak Borsa Baskanligi`nca istenen ek aciklamaya cevaben gonderdigi 15.08.1997 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir.

"Ilgi:14.08.1997 tarih ve 12943 sayili telefax yaziniz.
i)Sermaye arttiriminda ruchan haklari kullanilmayan paylarin sirketimizce satin alinmasi ile ilgili satin alma taahhutnamesi ve buna iliskin Yonetim Kurulu karari Cemtas Celik Makina Sanayi ve Ticaret A.S.`nin sermaye artirimi sebebiyle SPK`na yapacagi muracaat sebebiyle mezkur sirketin talebi uzerine verilmistir.
Sirketimiz icin herhangi bir izin sozkonusu degildir.
ii)Sermaye arttirimina iliskin izahname ve sirkulerde ruchan haklari kullanilmayan paylarin, nominal degeri uzerinden sirketimizce satin alinacagi hususunun yer almadigi ilgili sirketten ogrenilmistir
iii)Yukarida "i" bendinde aciklandigi vechile Sermaye Piyasasi Kurulu`ndan sirketimizce alinmis bir izin soz konusu degildir. Ozel durum aciklamamiz; "i" maddesinde de belirtildigi uzere Cemtas`in sermaye artiriminda SPK`na vermek uzere sirketimizden talep etmis oldugu satin alma taahhutnamesi dogrultusunda yapilmistir." (IMKB BULTEN)
 

Hisse Başarıyla eklendi