Bu hafta bu hisselere dikkat !

04.04.2016 - 15:03 | Son Güncelleme :

Bu hafta yurt içinde ve yurt dışında yoğun bir gündem piyasaları bekliyor. Anadolu Yatırım haftalık piyasa beklentisini ve hisse önerilerini açıkladı.

https://i.bigpara.com/i/55big/09122015_bist_650_jpg.JPG

Artış beklentilerinin aksine aylık bazda %0,04 azalış gösteren sürpriz enflasyon verisi ile yurtiçi piyasalar haftaya pozitif bir başlangıç yaptı.

Bu hafta içeride ve dışarıda yoğun bir ajanda bizi bekliyor. Çarşamba günü açıklanacak Mart ayı FOMC tutanakları, Perşembe gecesi Yellen'ın TSİ 00:30'da gerçekleştireceği konuşma ve bölgesel Fed başkanlarından gelecek açıklamalar piyasaların odağında olacak. Öte yandan yurt içinde Cuma günü açıklanacak Şubat ayı sanayi üretimi rakamları ve Moody's Türkiye not değerlendirmesi ajandada yerini alıyor.

CANLI BORSA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

Haberin Devamı

Haftanın ilk işlem gününün ilk yarısını 83.370 puandan tamamlayan endekste Komite Üyeleri 83.500 seviyesinin önemine dikkat çekmiştir. 83.500 seviyesinin üzerinde kalıcı olunması halinde pozisyonların artırılması gerektiğini ifade eden komite üyeleri, aşağıda 81.500 desteğinin ön plana çıktığını ifade etmişlerdir.

HAFTANIN HİSSE ÖNERİLERİ

Geçen haftaki listemizden kalan ALCTL, ASELS, GUBRF, ODAS ve TUPRS'ı bu haftaki listemizde tutmaya devam ederken haftanın yeni hisselerini BRYAT, CRFSA, KLMSN, PGSUS, VESBE ve YKBNK olarak belirlemiş bulunmaktayız.
 

 

Hisse Başarıyla eklendi