Borsa İstanbul, IFS'in Bronz Sponsoru oldu

11.09.2015 - 09:25 | Son Güncelleme :

İstanbul’da bu yıl 6. kez düzenlenen İstanbul Finans Zirvesi'ne Borsa İstanbul bronz sponsor oldu. İstanbul Hilton Convention Center’da gerçekleşen 6. İstanbul Finans Zirvesi’nin açılışında konuşan Genel Müdürümüz Tuncay Dinç; Borsa İstanbul’un en önemli hedeflerinden birinin Balkanlar, Orta Asya, Kuzey Afrika ve Orta Doğu’yu kapsayan bölgesel bir borsalar ağı oluşturmak olduğunu belirtti. Bu kapsamda, 2013'te Karadağ Borsası’na yüzde 24,4 ortak olarak Bakü, Saraybosna ve Kırgızistan'la birlikt

https://i.bigpara.com/i/55big/ifs_650.jpg

“Düşük büyüme ve düşük faiz ortamında yol almak” temasıyla gerçekleştirilen zirvede küresel ekonomik büyümenin yavaşlaması ve düşük faize ilişkin endişeler, farklı ülkelerin merkez bankası başkanları ve başkan yardımcıları tarafından tartışıldı.

Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek,  Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun, Hazine Müsteşarı Cavit Dağdaş, Turkcell Grup CFO’su Murat Doğan Erden, Willis Group Küresel Finans Enstitüleri Endüstrisi Başkanı Mary O’Connor, İtalya’nın önde gelen varlık yönetim şirketi Azimut Holding Ülke Müdürü Georgia Medda, İslam Kalkınma Bankası Altyapı Direktörü Dr. Walid Abdelwahab, Black Sea Trade & Development Bank Başkanı İhsan Uğur Delikanlı ve Global Client Services Başkan Yardımcısı Dimitris Tsitragos gibi önemli isimler de iki gün süren zirveye konuşmacı olarak katıldı.

 

Hisse Başarıyla eklendi