Borsa Baskanlıgı Duyurusu Tuprs Thyao T.c. Basbakanlik Ozellestirme ıdaresi Baskanligi`nin 21.07.1999 Tarihli Yazisi Asagiya Ci

21.07.1999 - 00:00 | Son Güncelleme :


"Tupras`in Ozellestirilmesinde Aracilik ve Danismanlik Hizmeti Verecek Firmanin Belirlenmesi Icin Acilan Ihaleye 4 Firma Teklif Verdi...
1999 yili 4. Ceyreginde ozellestirilmesi planlanan, Tupras Turkiye Petrol Rafinerileri A.S.`ndeki kamu hisselerinin blok, halka arz ve varlik satis yontemi ile ozellestirilmesi konusunda aracilik ve danismanlik hizmeti vermek uzere davet mektubu gonderilerek 20 Temmuz 1999 (dun) tarihine kadar teklif vermeleri istenen 13 firmanin 4`unden teklif alinmistir.
Teklif veren firmalar sunlardir:
1) Salomon Smith Barney
2) ABN-Amro Rothschild
3) Warburg Dillon Read
4) Donaldson, Lufkin & Jenr.
Sozkonusu firmalar, teknik ve mali tekliflerinin degerlendirilmesini muteakip, Temmuz sonunda sozlu sunum yapmak uzere davet edileceklerdir.
Turk Hava Yollari A.O.`nun Ozellestirilmesine Aracilik ve Danismanlik Hizmeti Verecek Firma Belirlendi...
1999 yili 4. Ceyreginde ozellestirilmesi planlanan, THY`nin blok satis yontemi ile ozellestirilmesi konusunda hizmet verecek olan firma, ihale sartnamesinde de ongoruldugu uzere yapilan teknik ve mali degerlendirmeler sonucunda, CS First Boston olarak belirlenmistir.
Hatirlanacagi uzere; THY`nin halka arz yontemiyle ozellestirilmesi konusunda da aracilik ve danismanlik hizmeti verecek olan firma CS First Boston olarak belirlenmisti." (IMKB BULTEN)
 

Hisse Başarıyla eklendi