Borsa Baskanlıgı Duyuruları

02.03.2000 - 00:00 | Son Güncelleme :



-ALARKDOHOL PTOFSISATRISBTRISCTRISKURKCHOLMEDYA
1. Ozellestirme Idaresi Baskanligi (OIB)`nin sahip oldugu ve POAS Petrol Ofisi A.S.`nin sermayesinin %51`ine karsilik gelen hisse senetlerinin blok satis yontemiyle ozellestirilmesine iliskin Borsa Baskanligi`nca OIB`ndan pazarlik gorusmelerinin bitimini takiben sonucuna ve bundan sonra izlenecek prosedure iliskin aciklama istenmistir.
OIB`ndan konu ile ilgili aciklama Borsa Gunluk Bulteni`nde ilan edilinceye kadar POAS Petrol Ofisi A.S.`nin sirasi 03.03.2000 tarihinde birinci seans oncesinde isleme kapatilacak olup, OIB`nin aciklamasinin Borsa Gunluk Bulteni`nde ilanini izleyen is gunu POAS Petrol Ofisi A.S.`nin sirasi yeniden isleme acilacaktir.
2. POAS Petrol Ofisi A.S. ihalesi ile ilgili olarak, ayni tarihli Borsa Gunluk Bulteni`nde ilan edilen OIB`nin 22.02.2000 tarih ve 1309 sayili yazisinda belirtildigi uzere,
a) Dogus Holding A.S.-Koc Holding A.S.,
b) T. Is Bankasi A.S.-Dogan Sirketler Grubu Holding A.S.,
c) T. Vakiflar Bankasi T.A.O.-Alarko Holding A.S.,
d) Nurol Holding A.S.-Cingillioglu Holding A.S.-Anadolu Uluslararasi Ticaret ve Tasimacalik A.S.-Medya Holding A.S.
Ortak Girisim Gruplarindan teklif alinmis olup, nihai pazarlik gorusmeleri 3 Mart 2000 Cuma gunu saat 10:30`da tum yatirimcilarin katilimi ile, noter huzurunda, basina ve kamuoyuna acik olarak gerceklestirilecektir. (IMKB BULTEN)
 

Hisse Başarıyla eklendi