Bitcoin önümüzdeki yıllarda dünyayı kasıp kavuracak

02.12.2014 - 12:01 | Son Güncelleme :

Bitcoin ile ilgili beklentiler büyük

https://i.bigpara.com/i/55big/bitcoin_650_2.jpg

<ımg class="yeniImg" border="0" src="http://i.bigpara.com/i/55big/bitcoin_650_2.jpg">

Technology Strategies International 22 Kasım’da yayınladığı raporda, dijital paraların önümüzdeki 10 yıl içerisinde büyük bir güç olmasının muhtemel olduğu vurgulanıyor.

“Sanal paraların geleceği 2014″ başlıklı yayında, Bitcoin gibi kripto paraların günden güne artan büyük bir gelişime sahip olduğu belirtiyor ve işletmelerin kendilerini önümüzdeki yıllarda oluşabilecek bu büyük değişime şimdiden hazırlanmaları tavsiye ediliyor.

Raporda yalnızca Bitcoin’e odaklanılmıyor, aynı zamanda blockchain teknolojisinden de sıklıkla bahsediliyor. cointurk.com'un haberine göre; TSI başkanı Christie Christelis’e göre; merkezi olmayan güvenli bir sistem oluşturma fikri devrim niteliğinde ve bu fikir yalnızca finansal açıdan değil diğer bir çok alanda da yenilikçi uygulamaları beraberinde getirecek.

Technology Strategies International (TSI), bilgi ve iletişim teknolojileri, ödeme sistemleri ve yenilenebilir enerji konularında pazar analizi, araştırma ve strateji hizmeti veren ileri düzey danışmanlık şirketidir.

 

Hisse Başarıyla eklendi