Bitcoin Kur Hesapları Yandex`te!

23.01.2014 - 11:18 | Son Güncelleme :

Bir Bitcoin kaç para? Bu sorunun cevabı Yandex tarafından verilmeye başlanıyor.

https://i.bigpara.com/i/55big/

Para birimlerinin TL karşılığını arama motorlarına sormaya alışık kullanıcıları şaşırtacak bir gelişme yaşandı. Bir Bitcoin kaç para? Bu sorunun cevabı Yandex tarafından verilmeye başlanıyor.

Dijital para birimi Bitcoin, birçok risk sermayedârı, tüccar ve siber güvenlik profesyoneli tarafından övgüye değer bulundu. shiftdelete.net haberine göre; internet teknolojilerindeki büyük yeniliklerden biri olarak anılan Bitcoin’in geleneksel paralardan en büyük farklarıysa merkezi bir banka tarafından basılmaması, bir hükümet tarafından düzenlenmemesi ya da faturalandırılmaması, işlemlerin yalnızca çevrimiçi gerçekleşmesi, dijital imza ile korunması ve hesapların dondurulamaması şeklinde kullanıcıların karşısına çıktı.

Arama sonuçları sayfaları üzerinde birçok gündelik ihtiyaca hızlı yanıtlar sunmaya odaklanan Yandex, bir süredir sunduğu döviz kurları hesaplama aracına, son zamanlarda Türkiye`de de ilgi görmeye başlayan bağımsız elektronik para birimi Bitcoin`i de ekledi.

1 BTC kaç TL?

Para birimlerinin TL karşılığını arama motorlarına sormaya alışık kullanıcıları şaşırtacak bir gelişme beraberinde Bitcoin kaç parasorusuna yanıt Yandex tarafından verilmeye başlanıyor. Yani bundan böyle 1 BTC kaç TL sorgusunun cevabına Yandex.com.tr üzerinden arama yapılarak hızlıca ulaşılabilecek.

 

Hisse Başarıyla eklendi