Bitcoin`i ünlülerde sevdi

07.05.2014 - 17:13 | Son Güncelleme :

Dünya çapında gittikçe yaygınlaşan Bitcoin`i dünya çapında ünlü isimler de kullanımına başladı

https://i.bigpara.com/i/55big/

<ımg class="yeniImg" border="0" src="http://i.bigpara.com/i/55big/snoop_dogg_650.jpg">

Dünya çapında da fenomen haline gelen Bitcoin artık ünlüler tarafından da  kullanılan bir kriptopara birimi oldu. Teknoloji alanında yatırım yapan şov dünyasının ünlü isimleri de, Bitcoin hakkında ilgi çekici demeçler verdiler. Hatta Bitcoin’e yatırım bile yaptılar.

KREDİ FAİZ ORANLARINI KARŞILAŞTIRMAK İÇİN TIKLAYIN...

Son olarak 30 Nisan tarihindeki Milken Global Konferans’ında AKON, Bitcoin’in sadece Afrika için değil, tüm dünya için parasal işlemlerde değişiklik getireceğini söyledi.

Bitcoin’e yatırım yapan ve bir çok insan tarafından yatırımları takip edilen yatırımcılar, takipçilerini de Bitcoin kullanmaya teşvik ederken; Overstock ve TigerDirect gibi dev mağazalar da ziyaretçilerine Bitcoin algısını aşılıyor. Şov dünyasının önde gelen isimleri de yatırımlarını yaparken Bitcoin’i es geçmiyorlar.

KOBİ HABERLERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Ashton Kutcher da Bitcoin Fanatiği

Ashton Kuthcer, teknoloji dünyasını yakından takip eden ve bu alanda yatırım yapan ünlü isimlerden biri. Coinkolik muhabiri Yağız Akdil`in haberine göre; A-Grade Investments isimli yatırım şirketinde kurucu ortak olan Ashton Kutcher, şu ana kadar BitPay, Spotify, Airbnb, Foursquare ve Uber gibi şirketlere yatırım yaptı. Kutcher’ın teknoloji alanındaki yatırımlarına önayak olan isim ise, Marc Andreessen.

Snoop Dogg Albümleri Bitcoin ile Alınabilecek

Geçen Aralık ayında, Twitter’da Coinbase ve Snoop Dogg arasında ilginç bir diyalog gerçekleşmişti. Gelecek albümünün satışlarında Bitcoin ödemesi kabul edeceğini belirten Snoop Dogg, albümün teslimatını da drone (insansız hava aracı) ile göndereceğini belirtmişti.

 

Hisse Başarıyla eklendi