Bısas Bisas Tekstil San. Ve Tic. A.s.`nin 07.07.1999 Tarihli Yazisi Asagiya Cikarilmistir.

07.07.1999 - 00:00 | Son Güncelleme :


"Yazimiz ekinden de anlasilacagi gibi 1-12 arasi Bisas Bursa Iplik Sanayi A.S.`nin borcundan dolayi bankalardan borc tebligatlari gelmis bunlardan 8-9 no`lu siradakiler disinda olanlara Bisas Tekstil Sanayi ve Ticaret A.S.`nin herhangi bir kefaleti bulunmamaktadir. 7 no.lu satirdaki Denizbank A.S. hacizi Bisas Bursa Iplik Sanayi A.S. nezdinde gerceklestirmis, istiraki olmamiz sebebiyle Bisas Tekstil Sanayi ve Ticaret A.S.`ye de haciz kararini teblig etmis bizimle herhangi bir sorunu yoktur.
13-14-15 no.lu satirlarda bulunan Bisas Tekstil Sanayi ve Ticaret A.S.`ye ait borc olup Bisas Bursa Iplik A.S.`nin kefaleti olmasi sebebiyle Demirbank Merter Subesi tebligat cekmistir. Herhangi bir sorun bulunmamaktadir. Gerekli hukuki itirazi girisimler yapilmistir.
Ayrica yapilan tetkiklerimizde 22.10.1993 tarihinde Faisal Finans Kurumu A.S.`ye Bisas Bursa Iplik Sanayi A.S. adina kefalet verdigimiz ortaya cikmistir. Sozlesmede herhangi bir rakam bulunmamakta olup rakam belli oldugu taktirde tarafiniza bildirilecektir. Konuya iliskin ayrintili bilgiler Ek`te sunulmaktadir.
Ek: 1) T.C. Bursa 2. Icra Dairesi 1999/4353 Dosya no`lu Birinci Haciz Ihbarnamesi Fotokopisi.
2) Aciklamali tablo." (IMKB BULTEN)
 

Hisse Başarıyla eklendi