Bir şirket daha helal et sertifikası aldı

20.05.2013 - 11:46 | Son Güncelleme :

Seyhan Et`e Dünya Helal Birliği tarafından `Helal Et` sertifikası aldı

https://i.bigpara.com/i/55big/sucuk.jpg

<ımg hspace="10" vspace="5" align="right" src="http://i.bigpara.com/i/55big/kirmiziet.jpg">Seyhanlar Alışveriş Merkezleri, Bursa`da bir ilke imza atarak, kendi markası Seyhan Et`e Dünya Helal Birliği tarafından `Helal Et` sertifikası aldı.

Seyhanlar Alışveriş Merkezleri, Bursa`da bir ilke imza atarak, kendi markası Seyhan Et`e Dünya Helal Birliği tarafından `Helal Et` sertifikası aldı.

Seyhanlar Alışveriş Merkezleri Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Seyhan,  ISO 9001-2008 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000-2005 Gıda Güvenliği Sistemi sertifikalarını almaya hak kazanan Seyhan Et Entegre tesislerinin, Dünya Helal Birliği`nden Helal Et sertifikası aldığını belirterek, Kendimizin tüketmediği hiçbir ürünü satmıyoruz.

Tesislerimizde üretim süreci izlenebilirlik şemsiyesi altında tüketicilere kadar ulaştı. Et ürünlerimizin kesim aşamasına gelmeden önce beslendiği yemi, nerede ve hangi şartlarda tesisimize nasıl getirildiğini Helal Et sertifikası ile gözler önüne sermekteyiz. Bu belgeyle et ürünlerimizin güvenilirliği bir kez daha kanıtlandı dedi.

 

Hisse Başarıyla eklendi