Bild: Türkiye 2003`de zirvedeki tatil ülkesi

29.07.2003 - 09:21 | Son Güncelleme :


Almanya`nın en çok okunan gazetelerinden Bild, Türkiye`nin 2003 yılında zirvedeki tatil ülkesi olduğunu yazdı.

Gazetenin haberinde, Sertab Erener`in birinci olduğu Eurovision şarkısıyla Almanların gönlünde taht kurduğu, Türkiye`nin de bu yıl ‘‘zirvedeki’’ tatil ülkesi olduğu ifade edildi.

Bild muhabirlerinin hafta sonunda Antalya`da tatil yaptıkları belirtilen haberde, ‘‘Hiçbir yerde bu kadar uygun fiyatlarla krallar gibi birinci sınıf tatil yapamazsınız’’ ifadesine yer verildi.

600 EURO`YA 1 HAFTA
Almanya`yı yağmurlu bir havada terk eden muhabirlerin Antalya`da 29 derece sıcaklıkla karşılaştıkları, daha sonra da klimalı modern birotobüsle yeni açılan modern Hillside Su oteline gidildiği kaydedilen haberde, otelin 294 odasının hepsinin kral suitleri gibi hazırlandığı ve deniz manzarası olduğu kaydedildi.

Almanya`nın önde gelen turizm şirketlerinden Öger Tours`un, her şey dahil olmak üzere bu otele yaklaşık 600 Euro`ya bir haftalık tatil imkanı sunduğu ifade edilen haberde, otelde yüzme havuzlarının yanı sıra hamam ve bir jimnasitk salonunun da bulunduğu belirtildi.

Antalya`da ‘‘mutlaka’’ mavi yolculuğa çıkılması gerektiği de vurgulanan haberde, bu turlar sırasında çok güzel koyları görmenin mümkün olduğu, pazarlardaki fiyatların da Avrupa`daki fiyatlardan çok daha ucuz olduğu kaydedildi.
 

Hisse Başarıyla eklendi