Beko, 1.2 Milyon Tv Ihrac Edecek.

23.02.2000 - 00:00 | Son Güncelleme :


Beko ic ve dispiyasalar icin gelistirdigi yeni televizyon modelleri, DVD player, dijital uydu alicisi ve yeni bilgisayar modelini duzenledigi bir sov ile tanitti. Beko Elektronik Genel Muduru Aydin Cubukcu, yeni televizyonlarin uretiminde yuzde yuz Beko teknolojisi kullanildigini ve televizyonlarin ihracat yapilacak ulkelerin standartlarina gore tasarlandigini soyledi. Bu yil icin televizyon ihracat hedeflerinin 1 milyon 200 bin adet oldugunu belirten Cubukcu, `Beko televizyonlar dunya pazarlarinda taninmakta ve gelismis teknolojisi ile begeni toplamaktadir, biz de bir yandan maliyet indirimleri yaparken, diger yandan ustun ozellikli urunler gelistirmeye devam ediyoruz` dedi.
YENI URUNLER:
Beko Digiflat: Beko`nun duz ekran televizyonu olarak uretilen Digiflat, surround ses, 5 band grafik ekolayzir, otomatik kanal yerlestirme sistemi, uzay ses efektlerine sahip.
Beko Dolby Pro Logic TV: Dev ekrana sahip olan Dolby Pro Logic TV, incredible, hall ve matrix ses modlari, Pal Scream renk sistemi, istenmeyen programlarin atlanmasi ve dogrudan kanal secimi gibi ozelliklere sahip bulunuyor.
Beko Projeksiyon TV: Yeni Beko modellerinin en buyugu olarak tanitilan Projeksiyon TV 150 ekran boyutunda kucuk bir sinema perdesi buyuklugunde.
Beko Widescreen TV: 70 ve 74 ekran buyuklugunde iki ayri alternatife sahip Widescreen TV, 5 banda grafik ekolayzir, sub woofer hoparlor, otomatik ses seviye kontrolu, tek bir tusla onceden seyredilen programa ulasma ozellikleri bulunuyor.
Beko DVD-3000: Beko tarafindan uretilen DVD Player`lar, DVD ve VCD disketlerini oynatabilme, CD calabilme, farkli dillerde konusma ve 32 dilde altyazi secme olanagi sunuyor. (HURRIYET)

 

Hisse Başarıyla eklendi