`Bankalar verdiği kadarını geri aldı`

15.08.2005 - 10:14 | Son Güncelleme :

https://i.bigpara.com/i/55big/
Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği (TGSD) Başkanı Aynur Bektaş, bankalar nezdinde yaptıkları verimlilik çalışması ile bankaların sektörden ne kazanç sağladıklarını da ortaya koyacaklarını bildirdi. TGSD Başkanı Aynur Bektaş, derneğin 3 ayda bir yayınlanan dergisinin yeni sayısında yer alan yazısında, kendileri gibi güçlü bir sektörün artık güçlü bir pazarlık dönemi başlatması gerektiğini belirtti. Bektaş, sözlerini şöyle sürdürdü:

`Derneğimiz bankalar nezdinde bir verimlilik çalışması başlattı. Zira, bankalar sadece sektöre verdikleri kredilerden söz ediyorlar, ama biz çok yakın bir zamanda bankaların sektörden neler aldıklarını, ne kazanç sağladıklarını da ortaya koyacağız. Bu çalışmanın, finans sektörünün bizim sektörümüze bakışını büyük ölçüde değiştireceğini, bazı önemli noktaların farkına varmalarını sağlayacağına inanıyorum`` dedi.

Bektaş, Çin ile ilgili uluslararası alanda yaptıkları tüm girişimlerin olumlu sonuçlar verdiğine işaret ederek, `Amacımız Çin`i etik rekabet ortamına çekebilmektir`` dedi.
 

Hisse Başarıyla eklendi