Bankacılara özel konferans

12.10.2000 - 00:00 | Son Güncelleme :


Bankacılık, dünyasının zirvesindeki isimleri tek çatı altında toplayan `Bankacılık 2000` konferansı, 3-4 Kasım tarihleri arasında İstanbul`da gerçekleştirilecek. Management Centre Türkiye tarafından ikincisi düzenlenecek olan konferansın bu yılki ana teması, `Yeni Dönemde Yeni Bankacılık Stratejileri` olarak belirlendi. Türk bankacılık sektörüne bilgi ve deneyim paylaşımı ortamı sunacak olan konferans, dünyayla eş zamanlı koşmak ve kendisiyle aynı alanda çalışan önemli isimleri tanımak isteyenlere, seçkin bir platform yaratabilmeyi amaçlıyor.

Bankacılık 2000 Konferansı`nda AB Danışmanlık`tan Cem Duna `Hizmetlerde Gümrük Birliği` ve EFMA`dan Patrick Dasmares ise `CRM` konu başlıklarıyla birikimlerini katılımcılarla paylaşacak.

Bankacılık Konferansı`nın diğer konuşmacıları ise Pamukbank`tan Hakan Binbaşgil, Compaq`tan David Mc Leod, Exigen`den John Benakis, Garanti Bankası`ndan Akın Öngör, Benkar`dan Levent Ersalman. Konferansın içinde bankacılık sektörüne ilişkin ürün ve hizmetleri talep eden ve bunları sunan kuruluşları bir araya getirmeyi amaçlayan `Bankacılık Teknolojileri ve sistemleri Fuarı da organize ediliyor. (RADİKAL)
 

Hisse Başarıyla eklendi