Bakanlar Kurulu`ndan bayram müjdesi

23.07.2013 - 08:39 | Son Güncelleme :

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Ramazan Bayramı süresince otoyolların ücretsiz...

https://i.bigpara.com/i/55big/349koprubogaz.jpg

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Ramazan Bayramı süresince otoyolların ücretsiz, belediyelerce yürütülen toplu taşıma hizmetlerinin de ücretsiz veya indirimli olarak uygulanmasının, Bakanlar Kurulunca kabul edildiğini bildirdi.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Başbakanlık Merkez Bina`da düzenlenen Bakanlar Kurulu Toplantısı sürerken, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Toplantıda, AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış`ın, Türkiye`nin AB`ye üyelik süreciyle ilgili bilgi sunduğunu belirten Arınç, Bildiğiniz gibi temmuz itibarıyla Litvanya`nın başkanlığındaki dönem çalışmalarına başlandı. Litvanya ziyaretleri yapıldı. Bu dönem içerisindeki Türkiye`nin AB`ye tam üyeliği konusunda bazı fasılların müzakeresi ve açılması konsunda ilerleme kaydedilebileceği ifade edildi. Geçtiğimiz ay da bununla ilgili bir toplantıda bazı kararlar alınmıştı. Süreçle ilgili Litavanya`nın döneminin Türkiye açısından başarılı olabileceği arkadaşlarımız tarafından ifade edildi diye konuştu.

 

Hisse Başarıyla eklendi