Aydın’da Halka Arz Toplantısı gerçekleştirildi

04.10.2015 - 22:48 | Son Güncelleme :

Aydın Sanayi Odası'nda 29 Eylül 2015 tarihinde Halka Arz Toplantısı gerçekleştirildi

https://i.bigpara.com/i/55big/bist_borsa_650.jpg

Borsa İstanbul tarafından sürdürülen halka arzı teşvik çalışmalarına, 29 Eylül 2015 tarihinde Aydın Sanayi Odası (AYSO) ile birlikte Aydın’da gerçekleştirilen “Halka Arz ve Borsa İstanbul’un Sunduğu Fırsatlar” konulu toplantı ile devam edildi.

Aydın Sanayi Odası ve Borsa İstanbul iş birliği ile düzenlenen ve Aydın ilinde faaliyet gösteren şirketlerin ortaklarının, yöneticilerinin ve Aydın Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yunus ŞAHİN’in katıldığı toplantının açılış konuşmaları, AYSO Meclis Başkanı Ercan ÇERÇİOĞLU ve Borsa İstanbul Pazarlama ve Satış Bölüm Müdürü Serhat GÖRGÜN tarafından gerçekleştirildi. Aydınlı sanayicilerin yoğun ilgi gösterdiği toplantının açılış konuşmasında Serhat GÖRGÜN, Borsa İstanbul’un yaşadığı dönüşüm süreci, uluslararası ortaklıklar ve genişleyen ürün çeşitliliğinin yanı sıra şirketlerin halka arzdan sağlayabilecekleri faydalar hakkında bir konuşma yaptı.

Açılış konuşmalarının ardından gerçekleştirilen sunumda Borsa İstanbul A.Ş. Pazarlama ve Satış Bölümü Yurt İçi Kotasyon Uzmanı Alper Yüksel, yeni Kotasyon Yönergesi’nin getirdiği yenilikler, pay halka arzı ve halka arz süreçleri hakkında katılımcılara bilgi verdi ve katılımcılardan gelen soruları yanıtladı.

 

Hisse Başarıyla eklendi