Ay Vadisi hem iş hem yaşam merkezi olacak

20.04.2016 - 14:18 | Son Güncelleme :

Yapı Türk, yeni projesi Ay Vadisi’nde 500 dairelik konutun yanı sıra 5 ayrı iş hanı da inşa edecek.

https://i.bigpara.com/i/55big/20042016_yapi_turk_650.jpg

kobiden.com'dan Belma Bağrık'ın haberine göre; Mersin’de konut inşaatı alanında önemli projelere imza atan Yapı Türk, yeni projesi Ay Vadisi’nde 500 dairelik konutun yanı sıra 5 ayrı iş hanı da inşa edecek.

Yapı Türk Şirket Ortağı Mansur Kurt, 30 dönüm üzerine kurulacak yeni konut projelerinin 10 blok ve 500 daireden oluşacağını ifade ederken, projenin temelini eylül ayında atacaklarını vurguladı. Kurt, “İstanbul’daki projelerle yarışacak bir konut inşa etmeyi hedefliyoruz” diyerek, “Yüzme havuzları, açık-kapalı spor tesisleri, kreş gibi sosyal donatıları yüksek bir proje olacak. Ayrıca 5 iş hanı yapacağız” dedi. İş hanlarının 5 katlı olacağını kaydeden Kurt, konutların ise 15 katlı olacağını söyledi. Şu an devam eden 3 projelerinin olduğunu aktaran Kurt, Su Vadi Konutları projelerinin bitmek üzere olduğunu ifade etti. Şehr-i Bahçe projelerinin ise yeni başladığını dile getiren Kurt, ayrıca Demirok Konutları’na başladıklarını anlattı.

1984'ten beri faaliyet gösterdiklerini belirten Kurt, bugüne kadar Türkiye’de 20 ilde proje tamamladıklarını kaydetti. Kurt, bugüne kadar bin 500’ün üzerinde konut ürettiklerini anlatarak “Mersin’in farklı mimari tasarımlarla projeler hayata geçirdik. İnşaat yaptığımız bölge canlanıyor" dedi.

 

Hisse Başarıyla eklendi