Asmek Çelik hedef büyütüyor

21.10.2013 - 14:56 | Son Güncelleme :

Bulgaristan ve Avrupa ülkelerine ihracat yapmayı planlıyor

https://i.bigpara.com/i/55big/yuzde_hesaplama.jpg

Mevcut üretimlerinin yaklaşık yüzde 70`lik kısmını ihracata yönlendiren Asmek Çelik, önümüzdeki süreçte Bulgaristan ve Avrupa ülkelerine ihracat yapmayı planlıyor.

Çelik kapı üretimi konusunda faaliyet gösteren Asmek Çelik Kapı, Osmanlı Serisi adını verdiği metal yüzeyli ahşap görünümlü özel kapıları ile hem güvenliği hem de yalıtımı artırıyor. Ayrıca firma yurtdışında yeni pazarlara açılmayı ve mevcut tesisine yatırım yapmayı hedefliyor.

CANLI BORSA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi`nde bulunan firmanın seri üretimin yanı sıra özel sipariş ürünler de imal ettiğini söyleyen Asmek Çelik Kapı Kalite Sorumlusu Ali Suvacı, yıllık 15 bin adet çelik kapı üretim kapasitesine sahip olduklarını vurguladı. Özel ürünleri hakkında bilgi veren Suvacı, Her bütçeye uygun kapıların yanı sıra özel üretim kapılarımız da bulunuyor. Oldukça talep gören ve patentini beş yıl önce aldığımız, dışında tamamen metal kaplama ürünlerimizin olduğu `Osmanlı Serisi`nde de ürünlerin yüzeyi işlenirken tamamen el işçiliği kullanılıyor. Bu da bu ürünümüzü diğer kapılardan hem görünüm hem de özellik açısından ayırıyor dedi.

Mevcut üretimlerinin yaklaşık yüzde 70`lik kısmını ihracata yönlendirdiklerini dile getiren Suvacı, Şuanda Irak, İran, Suudi Arabistan, Romanya ve Azerbaycan gibi ülkelere ihracat yapıyoruz. Ancak hedeflediğimiz yeni pazarlar var. Önümüzdeki süreçlerde Bulgaristan ve Avrupa ülkelerine de ihracat yapmayı planlıyoruz diye konuştu.

Mevcut makine parkurlarına yönelik yatırımlarının da devam edeceğinin sinyalini veren Ali Suvacı, İleriye dönük planlarımız içerisinde makine parkurumuzu tamamen yenileyerek yeni bir üretim alanında faaliyetimize devam etmek bulunuyor ifadelerini kullandı.

 

Hisse Başarıyla eklendi