Aracı kurumlar uyarıyor! Riski azaltın!

22.08.2012 - 10:13 | Son Güncelleme :

DİKKAT! Mali uçurum yaklaşıyor. Analistler neler bekliyor?

https://i.bigpara.com/i/55big/349dolar10.jpg

<ımg hspace="10" vspace="5" align="right" src="http://i.bigpara.com/i/55big/dolar.jpg">Aracı kurumlar, ABD seçimlerine kadar risk azaltılması tavsiyesinde bulunuyorlar.

Haftanın ikinci işlem gününde son dört yılın zirvesini test eden S&P 500 endeksinde sert düşüş öngörülüyor. The Lira`nın haberine göre, seçimlerden önce mali uçurumu yönetme konusunda başarısızlık beklentisiyle, kapanış itibariyle 1,413 puan seviyesinde bulunan endeksin sert bir şekilde aşağı gelmesi bekleniyor.

PİYASALARDAKİ ANLIK DURUM İÇİN TIKLAYIN...

HİSSE FİYATLARINA ANLIK ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN...


ÜÇ AY İÇİNDE YÜZDE 20-25 DÜŞÜŞ ÖNGÖRÜYOR

Nomura analistine göre, ABD seçimlerine kadar risk azaltılması öngörüsünde bulunurken, riskin azaldığı dönemde ABD, Alman ve İngiliz tahvillerinin yükseldiğini belirtti.

Nomura analisti Janjuah, S&P 500 endeksinin üç ay içinde yüzde 20-25 oranında düşebileceği öngörüsünde bulundu.

Aralık ayından önce FED ve AMB’den beklenti içerisinde olmanın hayal kırıklığı yaratacağını dile getiren Janjuah, Bernanke’nin Jackson Hole toplantısında hayal kırıklığı yaratacağını dile getirdi.

YÜZDE 12 DÜŞÜŞ ÖNGÖRÜSÜ

Goldman Sachs`ın raporunda ise, müşterilerine ABD mali uçurumunda önce hisselerden çıkma önerisinde bulundu. Goldman Sachs Stratejisti David Kostin, S&P 500 endeksi için yıl sonu hedefi 1250 seviyesini koruduğunu kaydederken endeksin son zamanlarda 1400 seviyesinin üzerinde seyrettiğini dile getirdi.  ABD kongresinin seçimlerden önce mali uçurumu yönetme konusunda başarısız olacağını belirten Kostin, endekste yüzde 12 oranında düşüş öngörüyor.

Bigpara turuna katılın

Altın fiyatları, döviz fiyatları, dolar, euro, sterlin, canlı borsa, hisse senetleri, hisse fiyatları, dünya borsaları, en çok artan hisseler, en çok azalan hisseler, uzman görüşleri, banka faizleri, VOB, teknik analiz, KAP haberleri

 

Hisse Başarıyla eklendi