Ansgr Anadolu Anonim Turk Sigorta Sirketi`nin 23.03. 1999 Tarihli Yazisi Asagiya Cikarilmistir.

23.03.1999 - 00:00 | Son Güncelleme :


"Konu: Yonetim kurulu kararlari.
Sirketimiz yonetim kurulunun 23.03.1999 tarihli toplantisinda yonetim kurulu uyeleri, denetciler ve bagimsiz dis denetim firmasinin tesbiti konularinda almis oldugu kararlar asagida verilmektedir.
Sermaye Piyasasi mevzuati ile sigorta ve reasurans sirketlerinin bagimsiz dis denetim kuruluslarinca denetlenmesi hakkinda yonetmelikte belirtilen gerekler dogrultusunda genel kurulumuzca secilen DRT Denetim Revizyon Tasdik Yeminli Mali Musavirlik A.S. ile Sirketimizin bagimsiz dis denetcisi olarak anlasma yapilmasina karar verilmistir.
Sirketimizin 23 Mart 1999 tarihinde yapilan olagan genel kurul toplantisinda, Burhan Karagoz, Mustafa Ali Su, Kadir Akgoz, Ibrahim Halil Ciftci, Nese Demir, Burhanettin Kantar, Ibrahim Kurt, Mete Saadetlioglu ve Mete Ugurlu bir yil sure ile yonetim kurulu uyeliklerine secildiklerinden, adi gecen uyelere Sirket adina 1. Derece imza yetkisi verilmesine, Ayni toplantida, Hasan Kimya Bolat, Hatice Hulya Pelit ve Yalcin Sezen bir yil sure ile denetciliklere secildiklerinden, gerekli tescil ve ilan islemlerinin yapilmasina karar verilmistir.
Ana sozlesmemizin 20. Maddesi uyarinca yapilan secim sonucunda; yonetim kurulu baskanligina Burhan Karagoz, baskan vekilligine Mustafa Ali Su oybirligiyle secilmislerdir." (IMKB BULTEN)
 

Hisse Başarıyla eklendi