Anadolu Kaplanlarından Güçbirliği

20.10.2000 - 00:00 | Son Güncelleme :


Türkiye ekonomisinin iki model kenti Gaziantep ve Denizli, sanayi potansiyellerini ve bilgi birikimlerini birleştiriyor. Mayıs ayı içerisinde Denizli`de ilk ortak meclis toplantısını yapan iki oda, ikinci toplantıyı 26-29 Ekim 2000 tarihleri arasında Gaziantep`te gerçekleştirecek. Denizli Sanayi Odası meclis üyelerinden oluşan 25 kişilik bir heyet sanayi bölgelerinde incelemelerde bulunmak ve Gaziantep Sanayi Odası ile ortak meclis toplantısı yapmak üzere Gaziantep`e gelecek. 26 Ekim günü Gaziantep`e gelecek olan Denizli heyeti, protokol ziyaretlerinin ardından 27 Ekim`de GSO Meclis Salonu`nda düzenlenecek olan GSODSO ortak meclis toplantısına katılacak. Heyet, gezinin üçüncü gününde Gaziantep`teki sanayi bölgeleri ve GAP Bölgesi`nde gezi ve incelemelerde bulunacak.


Türkiye ekonomisinin en önemli sanayi odakları arasında gösterilen Gaziantep ve Denizli sanayicilerinin güçbirliğinin önemli bir adım olduğunu belirten GSO Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Koçer, Türkiye`nin gözbebeği Denizli ve Gaziantep müteşebbüs gücün ne anlama geldiğini Türkiye öğretmiş iki kenttir. Mayıs içerisinde ilkini Denizli`de yaptığımız ortak meclis toplantısının ikincisinin yapılacak olması güçbirliğinin sağlam temeller üzerine oluşturulduğu-nun göstergesidir dedi.
Koçer, Ortak meclis toplantılarındaki hedefimiz, iki kentin sanayi birikimlerini bir araya getirerek Türkiye ekonomisi için büyük bir sinerji yaratmaktır. Umuyoruz ve inanıyoruz ki bu hedef doğrultusunda yürüttüğümüz çalışmalar en kısa sürede meyvesini verecek şeklinde konuştu. (FİNANSAL FORUM)
 

Hisse Başarıyla eklendi