Altının geleceği parlak!

24.08.2012 - 08:38 | Son Güncelleme :

Altın seven bazı ünlü yatırımcılar, altının geleceğinin artık daha parlak olduğunu düşünüyor

https://i.bigpara.com/i/55big/altin-gold1.jpg

<ımg hspace="10" vspace="5" align="right" src="http://i.bigpara.com/i/55big/altin2.jpg">Altın seven bazı ünlü yatırımcılar, altının geleceğinin artık daha parlak olduğunu düşünüyor.

Altın fiyatları haftaya hafif yükselişle başladı. Altının ons fiyatı 1667 doların üzerinde seyrediyor. ABD `li Wall Street Journal Gazetesi`nde altınla ilgili ilginç bir analiz yer aldı. Altının bu yıl hareketsiz kaldığı belirtilen hebere göre, altın seven bazı ünlü yatırımcılar, altının geleceğinin artık daha parlak olduğunu düşünüyor.

ALTIN FİYATLARINDAKİ ANLIK DURUM İÇİN TIKLAYIN...

Haberde `Bunu savunanların arasında PIMCO, hedge fon yöneticileri John Paulson ve George Soros var. Her ikisi de altın pozisyonlarını ikiye katladı. Bu yatırımcılar, yükseliş tahminine gerekçe olarak, Avrupa`daki krizi, Fed`in para basacağı beklentisini gösteriyor. Birçok yatırımcı, son tutanakların ardından Fed`in yeni adımının gelecek ay açıklanabileceğini konuşuyor` ifadelerine yer verildi.

Bigpara turuna katılın

Altın fiyatları, döviz fiyatları, dolar, euro, sterlin, canlı borsa, hisse senetleri, hisse fiyatları, dünya borsaları, en çok artan hisseler, en çok azalan hisseler, uzman görüşleri, banka faizleri, VOB, teknik analiz, KAP haberleri

 

Hisse Başarıyla eklendi