Altın için kritik seviyeler

28.04.2014 - 11:19 | Son Güncelleme :

Kurumlar bugün yolladığı raporlarda altın için önemli fiyat seviyelerini belirtti

https://i.bigpara.com/i/55big/altin-5.jpg

<ımg class="yeniImg" border="0" hspace="10" vspace="5" src="http://i.bigpara.com/i/55big/altin-5.jpg" align="right">Devam eden Ukrayna gerginliğinin piyasalar üzerinde yarattığı rahatsızlık, altın fiyatını destekliyor. Altının ons fiyatı haftaya ons fiyatı 1300 doların üzerinde başladı.

Fercan Yalınkılıç
bigpara.hurriyet.com.tr

Artan uluslararası siyasi risklerle “güvenli liman” arayışında olan yatırımcıların altına talebi sürüyor. Gün içinde 1304 lirayı aşan altın fiyatı, iki haftanın en yüksek seviyelerine yakın seyretti.

İLGİLİ HABER: ALTIN FİYATLARINDA `YALANCI BAHAR`  TIKLAYIN

Meksa Yatırım altın için ilk hedef fiyatının 1307 dolar olduğunu söyledi. “Yukarı yönlü hareketin devamı halinde ilk direnç 1307  seviyesi olacaktır. 1307 direnci satış baskısının kırılması açısından önemli bir seviye olarak karşımıza çıkarken, aşılmasıyla birlikte 1314 ve1333 seviyeleri tekrar gündeme gelebilir”

ALTIN FİYATLARINI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN...

Deniz Yatırım’da gönderdiği araştırma notunda altın için önemli destek ve direnç seviyelerini belirtti. 1315 doların üzerindeki alımların trendin devamını sağlayabileceğini belirtti: “Bu seviyenin üzerinde yaşanılacak kapanışlar olumlu karşılanacak olup, aynı hareketin %61.8 düzeltmesi olan 1345 seviyesine doğru yeni bir yükseliş trendini beraberinde getirebilir. 1262 seviyesi altında yaşanılacak kapanışlar ise uzun dönemde satış trendini ortaya koyarak satışların hızlanmasına neden olacaktır.

İLGİLİ HABER: TARİHTE EN ZENGİN 25 KİŞİ   TIKLAYIN...

 

Hisse Başarıyla eklendi