Alseko Group, Ekolazer'i Türkiye'ye getirdi

20.01.2016 - 10:01 | Son Güncelleme :

Alseko Group, fiber lazer kesim makinelerini ‘Ekolazer' markası ile ilk kez Türkiye'ye getirdi.

https://i.bigpara.com/i/55big/20012016_alseka_650.jpg

kobiden.com'dan Zehra Oruç'un haberine göre; makine sektöründeki gücünü yeni iş bağlantıları ile artıran Alseko Group, üretimi yaklaşık 4 yıldır Avrupa'da gerçekleştirilen fiber lazer kesim makinelerini ‘Ekolazer' markası ile ilk kez Türkiye'ye getirdi.

Gerçekleştirdikleri distribütörlük anlaşmaları ile sektöre yenilikler kazandırdıklarını söyleyen Alseko Group Genel Müdürü Halil Koç, halihazırda Avrupa'da 4 yıldır üretimi gerçekleştirilen fiber lazer kesim makinesini, kendilerine ait olan Ekolazer markasıyla Türkiye'ye getirdiklerini belirtti.

Koç, "Avrupa menşeli bu ürün grubunun Türkiye'deki satışlarını, grup olarak bulduğumuz Ekolazer markası ile yapıyoruz. Enerjiko, Enerjikomini ve Enerjikomega olmak üzere 3 ayrı modelde pazara sunulan fiber lazer kesim makinelerini muadillerinden ayıran en önemli avantajı, küçük boyutlarda olup, az yer kaplaması. 1000x2000, 1250x2500, 1500x3000 mm ebatlarındaki fiber lazer kesim makinelerimiz yaklaşık 25 ila 30 metrekarelik alanda dahi devreye alınabilecek bu makineler KOBİ düzeyindeki firmaların ihtiyacını karşılıyor. Ekolazer makinelerin imalatında kullanılan tüm ürünler dünya standartlarında ürünler. Tamamen Avrupa menşeli bir makine" dedi.

 

Hisse Başarıyla eklendi