Alntf Alternatifbank A.s.`nin 19.08.1999 Tarihli Yazisi Asagiya Cikarilmistir.

19.08.1999 - 00:00 | Son Güncelleme :


"17 Agustos 1999 gunu sabaha karsi gerceklesen depremden Bankamizin Istanbul-Avcilar subesi kismen etkilenmistir. Bazi duvarlar icerisi gorunecek kadar catlamistir. Kasa ve benzeri kiymetli sabit kiymet 17 Agustos 1999 sabahi kontrol altina alinmis, daha sonra Genel Mudurluge nakledilmistir. Bu subemizden islem yapmak isteyen musterilerimiz en yakin subelerimize yonlendirilmistir. Bu subemiz haricinde onemli hicbir hasar yoktur ve Turkiye genelinde tum subelerimiz eksiksiz-online hizmet vermeye devam etmektedir.
18 Agustos 1999 gunu ogleden sonra da Tupras tesislerine yakin olmasi sebebiyle Tuzla Serbest Bolge Subesi personeli Bankada alinan tedbirler cercevesinde bolgeden cikartilmistir.
Bankanin kiraci oldugu Avcilar subesinin disinda malsahibi oldugu Genel Mudurluk binasi da dahil olmak uzere hicbir menkul, gayrimenkul ve diger aktifleri sozkonusu depremden zarar gormemistir.
Bankamizin istirakleri olan Alternatif Menkul Kiymetler A.S. Genel Mudurlugu ve subeleri, Alternatif Finansal kiralama A.S. Genel Mudurlugu, Alternatif Yatirim Ortakligi ile Anadolu Cetelem Tuketici Finansmani A.S. Genel Mudurlugunde de hicbir menkul, gayrimenkul ve diger aktifleri zarar gormemistir. Hizmetlerine ve calismalarina olagan bir sekilde devam etmektedirler.
Ayrica Bankamiz, kredi risk yonetimi ve kredi ihtiyac tespiti amaciyla musterilerimizin uretim tesislerinin deprem sebebiyle durumu, halihazirdaki uretim ve hizmet faaliyetlerinin durumu, tesislerinin sigorta tutari gibi bilgileri firmalardan almaya devam etmektedir." (IMKB BULTEN)
 

Hisse Başarıyla eklendi