Akbank`tan KOBİ`lere özel hat

30.04.2013 - 16:57 | Son Güncelleme :

Akbank, ürün hizmet ve çözümler geliştirmeye devam ediyor

https://i.bigpara.com/i/55big/akbank2.jpg

<ımg hspace="10" vspace="5" align="right" src="http://i.bigpara.com/i/55big/akbank2.jpg">Akbank, iş ortağı olarak konumlandırdığı KOBİ’lerin hayatlarını kolaylaştırmak için ürün, hizmet ve çözümler geliştirmeye devam ediyor.

Akbank müşterisi olsun ya da olmasın 444 23 23 numaralı “Akbank Kobi Hattı”nı arayan her KOBİ`nin soruları yanıtlanacak, birçok ürün hakkında bilgi verilerek başvurusu anında alınacak. Akbank`ın, müşterilerine kesintisiz ve kaliteli hizmet anlayışıyla oluşturduğu 444 23 23 Akbank KOBİ Hattından sadece KOBİ’lere özel hizmet verilecek. “Akbank KOBİ Hattı” ile KOBİ’ler kendilerine özel hazırlanan kredi ürünleri, destek paketleri, KOBİ tarifeleri, üye işyeri ve sigorta hizmetleri hakkında uzman danışmanlardan bilgi alabilecek.

BANKA KREDİLERİNİ KARŞILAŞTIRMAK İÇİN TIKLAYIN...

Aynı zamanda bankacılık işlemlerini işlerinin başından ayrılmadan gerçekleştirebilecek ve kullanmak istedikleri ürünlere anında başvuruda bulunabilecekler. Ayrıca KOBİ’ler; Bölgesel Yatırım Teşvikleri, Kalkınma Ajansları, Kredi Garanti Fonu, KOSGEB destekleri, yurtdışı özellikli fonlar ile ilgili detaylı bilgiye de yine bu hattan ulaşabilecek.

Yeni bir hizmet noktası

Akbank olarak, KOBİ`lere yalnızca finansman sağlayan bir kuruluş olmadıklarını vurgulayan Akbank Ticari ve KOBİ Bankacılığı`ndan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kaan Gür, Kendimizi ayrıca, KOBİ’lere gerekli olan bilgiyi sağlayan, danışmanlık ve yönlendirme yapan bir `iş ortağı` olarak konumlandırıyoruz” dedi.
 
“Akbank olarak KOBİ’lere her alanda sunduğumuz yeniliklerle öncü olmayı ve işlerini kolaylaştırmayı amaçlıyoruz” diyen Gür, şunları kaydetti: “Bu kapsamda şubelerimiz dışındaki pekçok kanaldan da KOBİ’lere destek vermek üzere hizmetlerimizi sürekli yeniliyor ve çeşitlendiriyoruz. Şimdi de KOBİ’lere daha ayrıcalıklı hizmet sunmak üzere sadece onların ihtiyaçlarını düşünerek hazırladığımız, istedikleri her yerden, her an erişebilecekleri yeni bir hizmet noktası sunuyoruz.”

Ücretsiz yararlanılacak

KOBİ’lerin özel eğitimli uzman kişilerden bankacılık ürünleri ile ilgili detaylı bilgi alabileceklerini belirten Gür, “KOBİ`ler ihtiyaç duydukları ürünlerle ilgili taleplerini hemen ileterek bu ürünlerden faydalanabilecek. Ayrıca bankacılık işlemlerini bir telefonla gerçekleştirebilecek ve bankacılık ürünleri dışında merak ettikleri pekçok konuda da bilgi alabilecekler. Akbank müşterisi olan ya da olmayan tüm KOBİ’ler bu hattı diledikleri zaman arayarak ücretsiz yararlanabilecek” diye konuştu.

 

Hisse Başarıyla eklendi