Açıklama...

26.03.1998 - 00:00 | Son Güncelleme :



Sasa Suni ve Sentetik Elyaf Sanayii A.S.`nin 26.03.1998 tarihli yazisi asagiya Cikarilmistir.
"Konu: Sermaye Piyasasi Kurulu`nun Seri: VIII, No: 20 sayili Tebligi uyarinca yapilan aCiklamadir. Sirketimiz YOnetim Kurulu 26 Mart 1998 tarih ve 8 no`lu toplantisinda, 1 Nisan 1998 tarihinden geCerli olmak Uzere Ust DUzey YOnetim Kadrosu`nda, asagidaki degisiklikleri yapmistir:
1) Yatirimlar Genel MUdUrlUgU ve Isletmeler Genel MUdU rlUgU kadrolari kaldirilmis; yerlerine ihdas olunan Yatirimlar Genel MUdUr Yardimciligi`na Teoman Unsal ve Isletmeler Genel MUdU r Yardimciligi`na Dr. Can Baykam atanmislardir.
2) Pet Sise U retimi, satisi ve Cevre koruma faaliyetlerinden sorumlu olmak U zere; Pet Sise BOlUmU Genel MUdUr Yardimciligi kadrosu olusturulmus ve bu kadroya Sezai DinCaslan atanmistir.
3) Satinalma Grup MUdUrlUgU kadrosu kaldirilarak, yerine Satinalma Genel MUdUr Yardimciligi kadrosu kurulmus ve bu kadroya Taner Mimoglu atanmistir.
4) Mali ve Idari Isler Genel MUdUrlUgU kadrosu kaldirilmistir.
5) Mevcut; Pazarlama Genel MUdUr Yardimcisi M. Koral Cepni, Mali Isler Genel MUdUr Yardimcisi Ibrahim TUrkan, Finasman Genel MUdUr Yardimcisi Attila CubukCu ve yeni olusturulan Genel MUdUr Yardimcilari, dogrudan Sirket Genel MUdUrU`ne bagli olarak gOrev yapacaklardir." (IMKB BULTEN)
 

Hisse Başarıyla eklendi