ABD borsaları nasıl açılacak?

21.02.2008 - 13:32 | Son Güncelleme :

ABD hisse senetleri piyasasında dün yaşanan yukarı yönlü seyrin bugün de piyasanın açılısında etkili olması bekleniyor

https://i.bigpara.com/i/55big/349borsayabanciboga2.jpg

ABD hisse senetleri piyasasında dün yaşanan yukarı yönlü seyrin  <ımg hspace="10" src="http://i.bigpara.com/i/55big/borsayabanci5.jpg" align="right" vspace="5">bugün de piyasanın açılısında etkili olması ve mart ayında yapılacak olan FED toplantısında yarım puanlık faiz indirimi gerçekleşeceği beklentisinin fiyatlanmaya devam etmesi bekleniyor.

Matrıks

Analistler Dow Jones endeksinin 22 puan yukselişle 12 bin 449, S&P 500 endeksinin 1 puan artışla 1.361 seviyesinden güne başlamasının beklendiğini ifade ediyor.

FED FAİZ İNDİRMEK İSTİYOR! Tıklayın…

İşsizlik başvuraları açıklanıyor

Bugün açıklanacak olan ekonomik veriler cephesinde ise Türkiye saati ile 15:30`da açıklanacak olan işsizlik başvuruları ve 17:00`de açıklanacak olan iş dünyası barometresi Philadelphia FED Endeksi ve öncü ekonomik göstergeler verisi ile 17:30`dakı petrol stokları verisi takip edilecek.

İlk çeyrek karının beklentilerin altında kalabileceğini açıklayan Novatel Wireless hisselerinin aktif olabileceği ve ayrıca bugün bilançolarını açıklayacak olan JC Penney ve Quest Diagnostics hisselerinin de izleneceği ifade ediliyor.

 

Hisse Başarıyla eklendi