4 yılın ardından Akpınar da Turkcell ile yollarını ayırıyor

31.03.2006 - 10:56 | Son Güncelleme :

https://i.bigpara.com/i/55big/
Turkcell`de, Genel Müdür Yardımcıları Doğusoy ve Keşan`la başlayan kopuşlar sürüyor. Turkcell Genel Müdürü Muzaffer Akpınar`ın da görevinden ayrıldığı öğrenildi.

Türkiye`nin lider GSM operatörü Turkcell`in Genel Müdürü Muzaffer Akpınar, görevinden ayrıldı. Turkcell`de Genel Müdür Yardımcıları Ruhi Doğusoy ve Ali Keşan`la başlayan kopuşlar sürüyor. Yönetimde yaşanan değişiklikten rahatsız olduğu belirtilen Turkcell Genel Müdürü Muzaffer Akpınar`ın da görevinden ayrıldığı öğrenildi. Akpınar, görevden ayrılıp ayrılmadığına ilişkin sorusu üzerine Bugün için böyle bir işlem yapılmadı. Bu konuda açıklama yapılacak dedi. İstifa edecek misiniz sorusunu da Akpınar, Bilmiyorum, bakacağız diyerek yanıtladı. Turkcell, 28 Nisan`da genel kurulunu yapacak. Muzaffer Akpınar`ın Turkcell`le yollarını resmi olarak genel kurulda da ayırabileceği kaydedildi. Turkcell`in ilk genel müdürü Cüneyt Türktan`dan 2002 yılında görevi teslim alan Akpınar, 4 yıla yakın süre genel müdürlük görevini sürdürdü. Muzaffer Akpınar, profesyonel iş yaşamına Penta Tekstil`in kurucu ortağı olarak başladı. KVK`da üst düzey yönetimde bulunan Akpınar, Turkcell`in kurucu ortaklarından olan MV Holding`de görev yaptı.

NACİ SIĞIN GELEBİLİR
Akpınar`ın ardından Turkcell`e atanacak isim konusunda çalışmaların sürdüğü kaydedildi. Turkcell`e yakın kaynaklar, Ali Keşan`ın yerine Genel Müdür Yardımcılığı`na atanan Tülin Karabük`ün, genel müdür koltuğuna en yakın aday olduğunu belirtiyor. Yapı Kredi Bankası eski Genel Müdürü Naci Sığın`ın adı da kulislerde dolaşıyor.
 

Hisse Başarıyla eklendi