KAP ***EKOVR*** EKOVAR ÇEVRE GRUP GERİ DÖNÜŞÜM ATIK DEPOLAMA İNŞAAT TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Özel Durum Açıklaması (Genel))

01.10.2024 - 22:34 | Son Güncelleme :

KAP ***EKOVR*** EKOVAR ÇEVRE GRUP GERİ DÖNÜŞÜM ATIK DEPOLAMA İNŞAAT TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Özel Durum Açıklaması (Genel))



***EKOVR*** EKOVAR ÇEVRE GRUP GERİ DÖNÜŞÜM ATIK DEPOLAMA İNŞAAT TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Özel Durum Açıklaması (Genel))

Özel Durum Açıklaması (Genel)
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
.
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirketimizin 18/01/2024 tarihli Sermaye Piyasası Kurulu Kararı ile onaylanmış ihraç tavanı çerçevesinde; 26/06/2024 tarihinde Ankara 2. Asliye Ticaret Mahkemesinde 2024/430 E. sayılı dosya numarası ile görülen dava ile 26/06/2024 günü saat 18:20'den itibaren geçerli olmak üzere 3 ay süre ile Şirketimiz lehine tesis edilen konkordato  geçici mühlet kararı 24.09.2024 tarihinde verilen ara karar ile mahkemece 26/06/2024 tarihinde verilen konkordato geçici mühletinin, mühletin bitim tarihinden itibaren İİK 287/4 maddesi gereğince 2 AY UZATILMASINA karar verilmiştir. ,Şirketimiz, söz konusu. ödemelerinin gerçekleştirilmesini teminen konkordato ön projesine 15.08.2024 tarihinde 2. 4 (Madde) I bendi 1.ve2. Fıkra 'da "öncelikli ödeme talebini" eklemiştir. Ayrıca BASK oluşturulması için süresinde yönetim kurulu kararlarını almış, Mahkeme izinlerinin alınmasına müteakip kurulun oluşturulması işlemleri başlatılacaktır. Şirketimizin faaliyetlerinin kesintisiz olarak sürdürülebilmesi, alacaklılarımızın haklarını mümkün olan en yüksek oranda alabilmeleri ve Şirketimizin borçlarının en yüksek düzeyde ve sürdürülebilir olarak ödenebilmesi için hem hukuki, hem finansal çalışmalarına kesintisiz olarak devam etmektedir. Konuya ilişkin olarak yatırımcılarımız ayrıca ve düzenli olarak bilgilendirilecektir.
Bu süreçte yatırımcılarımız info@ekovar.com.tr e-posta adresi veya +903129990020 telefon numarasını arayarak Şirketimiz ile iletişim kurabilirler.
Gelinen bu aşamada yatırımcılarımızın mağdur olmaması için her türlü girişimde bulunulmakta olduğunu ve bulunulacağını yatırımcılarımıza tekraren bildirmek isteriz.
Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu‘nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
http://www.kap.org.tr/Bildirim/1340257
 

Hisse Başarıyla eklendi