KAP ***CWENE*** CW ENERJİ MÜHENDİSLİK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. (Özel Durum Açıklaması (Genel))

20.01.2026 - 19:34 | Son Güncelleme :

KAP ***CWENE*** CW ENERJİ MÜHENDİSLİK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. (Özel Durum Açıklaması (Genel))


***CWENE*** CW ENERJİ MÜHENDİSLİK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. (Özel Durum Açıklaması (Genel))

Özel Durum Açıklaması (Genel)
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
03.10.2023/18.12.2023/15.08.2024/10.01.2025
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirketimizin 2025 yılı sonunda tamamlanması planlanan yeni iş ilişkilerine ilişkin olarak daha önce kamuya açıklanan projelerde gelinen son durum aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır
03.10.2023 tarihinde  kamuya açıklanan; Şirketimiz ile Arkat Alüminyum Sanayi ve Ticaret A.Ş.  arasında Balıkesir ilinde gerçekleştirilecek GES projesine ilişkin  imzalanan sözleşme kapsamında proje süreçleri devam etmektedir. Söz konusu  proje kapsamında Şirketimiz tüm sorumluluklarını yerine getirmiş olup,  ancak çeşitli yasal izin süreçlerinde yaşanan gecikmeler nedeniyle proje  kapsamında operasyonel değişiklikler gündeme gelmiştir. Bu çerçevede,  planlanan yeni durumun netleşmesi amacıyla taraflar arasında karşılıklı  müzakereler devam etmektedir. Projenin tamamlanmasının 2026 yılı ikinci  çeyreği sonuna kadar gerçekleşmesi öngörülmektedir.
18.12.2023 tarihinde  kamuya açıklanan MY Ticaret ve Medikal Anonim Şirketi ile yapmış olduğumuz  anlaşma kapsamındaki projenin, resmî kurumlar nezdinde yürütülen izin ve  ruhsat süreçlerinde yaşanan gecikmeler nedeniyle projenin tamamlanma  süresi 2025 yılsonu olarak güncellenmiş idi. İşbu bildirim tarihi  itibarıyla söz konusu proje kapsamında toplam 2.185.796 USD tutarında  tahsilat gerçekleştirilmiş olup projenin 2026 yılı ikinci çeyreği sonuna  kadar tamamlanması beklenmektedir.
15.08.2024 tarihinde  kamuya açıklanan lityum batarya ürünlerinin satış ve servis hizmetine  ilişkin sözleşme kapsamında yer alan proje, proje planlamasında yaşanan  operasyonel değişiklikler nedeniyle iptal edilmiştir. Söz konusu projeye  ilişkin teslimat ve tahsilat süreci bulunmamaktadır.
İşbu açıklama Özel Durumlar Tebliği'nin 23. maddesi 7. fıkrası uyarınca yapılmaktadır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu‘nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
http://www.kap.org.tr/Bildirim/1545211
 

Hisse Başarıyla eklendi