Kiss`i Megadrand Yapacağız

Bigpara Haber
Kiss Grup atılımlarına devam ediyor. Radyo, televizyon ve müzik şirketinin ardından sırada iddialı bir web projesi var. Bilgin Holdıng`e bağlı Bilgin İletişim grubu çatısı altında müzik sektöründe faaliyet gösteren Kiss Grup yeni çağın medyası internete taşındı. Kiss Müzik , Klip Müzik, Kiss TV, Kiss FM, Radiosport, Şık FM, Kisstasyon Web sitesive Müyada isimli dağıtım şirketiyle eğlence ve müzik pazarını dört koldan saran grup , www.kisschanel.com isimli bir portal kurdu. Önümüzdeki ay yayın hayatına başlayacak olan www.kisschanel.com`la şimdi yeni ekonomi alanına da sıçradı.


Web ortamında bugüne kadar yapılmış sitelerden çok farklı bir tarzı olacağını iddia eden yeni projeyi Kiss grup Başkanı Cüneyt Orkun anlattı. Her kesime , herkese hitap edeceğiz www.kisschanel.com`u tanımlamak gerekirse 22 siteden oluşacak bir eğlence siteler zinciri denenebilir. Aynı zamanda Kiss ürünlerinin gelecekteki pazarlama tekniği oluşturacak bir sanal ortam hazırlamış. Bu kadar çok siteden oluşan bu portalın kurulmasındaki amacı Ortan şöyle açıklıyor; Türkiye`de sanal ortamda ya sadece enformasyon ya sadece eğitim ya da sadece eğlence içerikli yüzlerce site söz konusu. İnteraktif boyutlu eğlence , chat, eğitim, alışveriş , rehber başlıklarının yanı sıra Kiss ürünlerinin merchandiseı da yapılacak. Yani elektronik ticeretide kattık bu işe.


GELECEK AY İNTERNETTE;

Bunların dışında ayrıca kisschanel.com`a gelen ziaretcilere ilişkin veri tabaları oluşturulacak. Esas gelir kaynağı reklama dayanacak olan site, aynı zamanda reklamverenlere ve ajanslara bilgi sunma olanağı da yaratacak. Ortan, güçlü medya desteği sayesinde devasa bir veri tabanına sahip olduklarını özellikle vurguluyor.Bunun yanı sıra eğitim amaçlı bir sanal dersane kurulması`da gündem de. İnternet kullanıcıları arasında ihmal edildiği düşünülen 40 yaş ve üstü sörfçülere hitap eden siteler , çöpçatan servisleri gibi diğer ilgi çekecek sayfalar arasında. Cüneyt Ortab`ın belirttiğine göre süpriz olması istediklerini bir çok orjinal girişim , www.kisscahanel.com`un en önemli farkı olacak. (PARA)

Diğer Ekonomi Haberleri