Kamu Mali Yönetim Tasarısı Meclis yolunda

Bigpara Haber
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener´in başkanlığında, Devlet Bakanı Ali Babacan ve Maliye Bakanı Kemal Unakıtan´ın katıldığı toplantıda, Kamu Mali Yönetim Tasarısı ele alındı.

Başbakanlık Merkez Binası´nda yaklaşık 4 saat süren toplantının ardından Maliye Bakanı Unakıtan, uzun zamandır üzerinde çalıştıkları Kamu Mali Yönetim Tasarısı´nı gözden geçirdiklerini söyledi.

Bir gazetecinin, ´´Maliye Bakanlığı ve Devlet Planlama Teşkilatı arasında bir sorun vardı. Ne oldu´´ şeklindeki sorusuna Unakıtan, ´´Sorun, morun olmaz. Biz tek parti hükümetiyiz. Sorun olmaz´´ karşılığını verdi. Unakıtan, tasarının TBMM´ye ne zaman gönderileceğinin sorulması üzerine, ´´Tasarıyı aşağı yukarı bitirdik. Son rötuşları yapar, Meclis´e göndeririz´´ dedi. Bir başka gazetecinin, ´´Ek vergi yok dediniz, ama özel işlem vergisi geldi´´ sözleri üzerine ise Unakıtan, ´´Şu an yok dedik. Maliye Bakanlığı olarak her türlü tedbiri alırız´´ diye konuştu. Devlet Bakanı Ali Babacan da ´´Ekstra paket var mı´´ şeklindeki soruya, ´´Paket yok´´ karşılığını verdi. (A.A.)

Diğer Ekonomi Haberleri