Ziraat Bankası`ndan gayrimenkul satışı

Bigpara Haber
Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü, İstanbul, Aydın, Van ve Ankara`da bulunan muhtelif cins ve miktarda taşınmazlarını, açık artırma usulü ile satmak üzere ihale açtı.

Satış, 14 Mayıs 2002 tarihinde saat 15.00`de ilgili komisyonların bulunduğu şubeler ve Genel Müdürlük Satın Alma ve İnşaat Daire Başkanlığı (İstanbul yolu, trafo karşısı, Yenimahalle/Ankara) hizmet binalarında yapılacak ve satış işlemi saat 17.00`de sona erdirilecek.

İhaleye katılabilmek için muhammen bedelin yüzde 10`u oranında nakit ödenmesi ya da buna eşdeğerde Banka tarafından geçerli kabul edilen geçici teminat verilecek. İstekliler, dükkan, daire, bina, tesis ve bürodan oluşantaşınmazları yerinde görebilecek ve satış şartnamelerini de temin edebilecekler. Ekspertiz bedelleri 10 milyar lira ile 9 trilyon lira arasında değişen gayrimenkullerin bulundukları yerler şöyle: İstanbul (Fatih, Beyoğlu, Bakırköy, Eminönü, Kadıköy, Kartal, Şişli), Aydın (Didim), Van (Merkez) ve Ankara (Keçiören) Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu`natabi olmadığından, ihaleyi yapıp yapmamakta ya da dilediğine yapmakta tamamen serbest bulunuyor.

Diğer Genel Haberleri