Yönetim başkanı seçmek için toplanıyor

TOBB yönetim kurulu başkanlık krizini çözmek için bugün biraraya gelirken, TİSK başkanı Baydur, birliğe yardıma hazır olduklarını söyledi.

Bigpara Haber
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) yönetim kurulu, Fuat Miras’ın istifasının ardından boşalan başkanlık koltuğunu doldurmak için toplanıyor. Bugün saat 13.00’te birlik merkezinde biraraya gelecek olan üyeler, TOBB yönetim kurulu başkanını seçmeye çalışacak. Birlikten yapılan açıklamaya göre başkanlığa, başkan vekillerinden birinin seçilmesi halinde, başkan vekilinin yerine yenisinin seçimi de yapılacak.

TİSK`ten yardım mesajı
Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) başkanı Refik Baydur, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği`nde yaşanan ve kamuoyuna taşınan tartışmaları üzüntüyle izlediklerini ve birliğe yardıma hazır olduklarını söyledi.TOBB’un bu tartışma ve dedikodulardan yara aldığını ifade eden Baydur, sivil toplum örgütleri içindeki bu tür tartışmaların ülkeye yarar sağlamayacağını belirtti.

Sanayi ve Ticaret Bakanlığı, geçen cuma gününden bu yana çözülemeyen istifa bunalımında muhaliflerin görüşüne destek vererek, TOBB başkanı Fuat Miras’ın istifasının hukuken geçerli olduğunu bildirmişti.
(tradecnet.com)

Diğer Genel Haberleri