Yılbaşı sepetleri satışa çıktı

Bigpara Haber
-Yeni Yılın Yaklaşmasıyla Birlikte Marketler, Müşterileri İçin Değişik Seçeneklerin Yer Aldığı Yılbaşı Sepetleri Hazırladı -Sepetlerin Fiyatları, 9 Milyon 990 Bin Liradan Başlayıp 36 Milyon 500 Bin Liraya Kadar Çıkıyor

İSTANBUL (A.A) - 21.12.2000 - Yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte marketler müşterileri için zengin yılbaşı sepetleri hazırladı. İçerisinde alkollü, alkolsüz içecek, sigara, çikolata ve kahve çeşitleri, çerez, dekoratif hediye ile sürprizlerin bulunduğu yılbaşı sepetlerinin fiyatı 9 milyon 990 bin liradan başlayıp 36 milyon 500 bin liraya kadar çıkıyor. A.A muhabirinin yaptığı araştırmaya göre, CarrefourSa, alkollü ve alkolsüz 4 değişik sepet seçeneği sunuyor. Lüks alkolsüz sepet 19 milyon 900 bin, ekonomik alkolsüz sepet 11 milyon liradan satışa çıkarken, lüks alkollü sepet 36 milyon 500 bin, ekonomik sepet 20 milyon 500 bin liradan alıcı bekliyor. Tansaş`ın sunduğu alkolsüz yılbaşı sepetinin fiyatı 9 milyon 990 bin lira olarak belirlendi. Alkollü sepetlerin fiyatı ise içindeki çeşitlere göre 14 milyon 990 bin, 19 milyon 990 bin ve 29 milyon 990 bin lira arasında değişiyor.

-YILBAŞI SEPETİNİ KENDİN HAZIRLA-

Migros da alkollü ve alkolsüz sepetlerini 19 ve 35 milyon liralık 2 farklı seçenekle sunuyor. Sepetlerin içerisinde yılbaşı gecelerinin vazgeçilmez oyunu tombala da bulunuyor. Migros`un yılbaşı sepetlerine firmalardan büyük talep olduğu belirtilirken, dileyen müşterilerin kendi seçtiği ürünlerden yılbaşı paketi hazırlayabileceği bildirildi. Alışveriş merkezlerinin standart yılbaşı sepeti alışkanlığına yeni bir boyut kazandıran Gima da, müşterilerine kendi yılbaşı sepetlerini oluşturma ayrıcalığı sağlıyor. Gima müşterilerinin arzu ettikleri marka ve ürünlerle oluşturacakları sepetler, Gima tarafından kişiye özel yılbaşı sepeti olarak hazırlanıyor. Marketlerin yanı sıra bazı mağazalar da müşterileri için yılbaşı sepetleri hazırlayarak satışa sundular.

Diğer Genel Haberleri