Yeni fabrikasına taşınıyor.

Delta Kalıp nisan ayında yeni fabrikasına taşınıyor

Bigpara Haber
Delta Kalıp, 2014 yılından itibaren faaliyetlerini Dilovası`ndaki yeni fabrikasında sürdürmeyi planlıyor.

Delta Kalıp` ın, plastik ve metal kalıplarında kullanılan merkezleme elemanlarını üreten, 80 farklı ürün grubu, 3 bin 500 çeşit ürünü ve yurt genelinde 12 bayisi bulunuyor. kobiden.com haberine göre; 2014 yılından itibaren faaliyetlerini Dilovası`ndaki yeni fabrikasında sürdürmeyi planlıyor. 

Delta Kalıp Genel Müdür Yardımcısı Çiğdem Kırmızıpınar`ın verdiği bilgilere göre, 2013 başından itibaren ana sanayi ve büyük yan sanayi firmalarına direkt satışa başlayan, ayrıca Almanya, Avusturya ve Fransa gibi Avrupa ülkelerine ihracat yapan ve yeni ihraç pazarları araştıran şirket, mevcut 2 bin metrekarelik üretim tesislerini genişletmek amacıyla Dilovası`da yeni fabrika yatırımına imza attı. 

Kırmızıpınar, Firmamız, Nisan 2014`te Dilovası Mermerciler Sanayi Sitesi`nde satın almış olduğu 5 bin metrekare arsa üzerinde, 4 bin metrekare kapalı alanı olan yeni fabrikasına taşınacak. Fabrika yatırımının yanı sıra yeni makine alımı ile maki ne parkımızı genişlettik, üretim kapasitemizi de artırdık dedi.

Diğer Şirket-Haberleri Haberleri