Yeni Audi A4 daha sportif

Bigpara Haber
Alman lüks otomobil üreticisi Audi`nin 3. nesil A4 modeli, 13 Eylül`de ziyaretçilerine kapısını açacak olan 62. Frankfurt Otomobil Fuarı`nda resmen tanıtılacak. Yeni nesil Audi A4 model ailesinin ilk temsilcisi olarak tanıtılacak sedan karoserli versiyon, A5 Coupe`yi andıran iç ve dış tasarıma sahip. Yeni A4, büyüyen boyutlarıyla markanın şimdiye kadar bu sınıfta gerçekleştirdiği en agresif otomobil olacak.
İlk kez 1994`te yollara çıkan Audi`nin lüks orta sınıftaki temsilcisi Audi A4`ün yeni nesli, kasımdan itibaren Batı Avrupa pazarlarında satışa sunulacak. Yeni Audi A4 Sedan, LED teknolojili farlarıyla markanın yeni lüks coupesi A5`e benziyor. Yine A5 Coupe gibi gergin ve kaslı hatlara sahip.

Beş motor seçeneği
Audi A4`ün boyu 118 mm artarak 4703 mm`ye çıkarılmış. Lüks orta sınıf sedanlar arasında en uzun boya ve aks mesafesine sahip yeni Audi A4 Sedan`ın 480 litrelik bagaj hacmi var.
Öncelikli olarak beş motor seçeneğiyle üretilmeye başlanacak yeni Audi A4`te 1.8 ve 3.2 litrelik iki benzinli motor görev yapacak. Dizelde ise 2.0, 2.7 ve 3.0 litrelik dizel motor seçenekleri de bulunacak.

Diğer Genel Haberleri