Xerox`un yeni temsilcisi

Bilkom A.Ş., Xerox ürünleriyle birlikte sunduğu renk kalibrasyonu çözümüyle masaüstü yayıncılığa yeni bir boyut getirmeyi hedefliyor

Bigpara Haber
Yazıcı pazarında faaliyet gösteren Xerox`un siyah beyaz ve Tektronix renkli lazer yazıcıların distribütörlüğünü, bilişim sektöründe donanım, yazılım, internet tabanlı eğitim ve ses-görüntü yayıncılığı çözümleri sunan Bilkom yapacak. Geçtiğimiz haftasonunda gerçekleştirilen imza töreniyle Xerox marka yazıcıların yetkili distribütörü olan Bilkom, Xerox ürünleriyle birlikte sunduğu renk kalibrasyonu çözümüyle masaüstü yayıncılığa yeni bir boyut getirmeyi hedefliyor. Profesyonellerin home office çalışma koşullarını da değiştirecek bu çözümler, Xerox`un 860 Phaser modelinde sunduğu `ömür boyu bedava siyah renk tableti` uygulamasıyla maliyetleri düşürecek.

Apple bilgisayarlarının yetkili distribütörü Bilkom Aş`nin, Xerox Türkiye`nin yeni çözüm ortağı olması nedeniyle düzenlenen toplantıda bir konuşma yapan Xerox Türkiye Genel Müdürü George Nikolov, Bilkom ile uzunca bir süredir yapılan görüşmelerin anlaşma ile sonuçlanmasından doyalı mutlu olduklarını söyledi. George Nikolov ayrıca, `Bilkom`un Türkiye genelindeki yaygın dağıtım ağı ile Xerox ürünlerinin satış hedeflerine ulaşmasında önemli bir katkı sağlayacağına inanıyorum` dedi.

Bilkom`un Xerox Türkiye`nin yeni çözüm ortağı olması nedeniyle düzenlenen imza töreninde konuşan Bilkom Genel Müdürü Tijen Mergen de, 1983 yılından bu yana Apple ürünlerinin tek yetkili distribütörü olarak kazandıkları tecrübe ve birikimi Xerox yazıcılarının pazarlamasında aktif olarak kullanacaklarını belirtti. Xerox ile yapacakları iş ortaklığının masaüstü yayıncılık sektörüne yeni bir boyut getireceğini de kaydeden Mergen, değişik çözümlerle yayıncılık dünyasında hem kalitenin artmasını, hem de maliyetlerin düşmesini sağlayacaklarını ifade etti.

Diğer Genel Haberleri