Web’den derinlikli borsa imkanı

Doğan Online iştiraki D-Finans, BigBOX adlı yepyeni bir “web üzerinden derinlikli borsa izleme ekranı” hazırladı

Bigpara Haber

Doğan Online iştiraki D-Finans, BigBOX adlı yepyeni bir “web üzerinden derinlikli borsa izleme ekranı” hazırladı. 

Bigbox’ı kullanabilmek için bigpara.hurriyet.com.tr sitesinin detaylı ve derinlemesine analizlerini içeren Finans Dünyasın’a abone olmak yeterli oluyor. Yani, mevcut Finans Dünyası aboneleri herhangi bir ücret ödemeden Bigbox’ı yüzeysel olarak kullanabilirler. Ancak derinlik isteyen kullanıcılar ise İMKB payı karşılığında derinlik abonesi olabiliyor. 

Bigbox kullanmak için herhangi bir uydu, televizyon bağlantısı veya kurulumu gerekmiyor. Dilediğiniz bilgisayardan uygulamayı çağırıp kullanıcı adınızı ve şifrenizi girerek izlemeye başlayabiliyorsunuz. 

Bigbox`da hisselerinizi ve portföyünüzü 1 kere tanımladıktan sonra dilediğiniz bilgisayardan ulaşabilirsiniz ve istediğiniz değişikliği yapabilirsiniz. İster evinizden, ister işyerinizden, ister tatilden, ister İnternet cafeden, yani, nerede olursanız olun Bigbox ile borsayı canlı ve derinlikli izleyebilirsiniz.

Peki kullanıcılara web üzerinden derinlikli olarak borsayı takip etmelerini sağlayan bu programda neler var?

Programın en önemli özelliği web üzerinden hisse derinlik sağlaması. Bu özellik sayesinde herhangi bir program kurmadan hisselerin detay bilgilerine (birinci ve ikinci seansla birlikte gün sonu bilgileri) derinlik kademelerine (tahtadaki alış satış dengesi ve kademelerdeki lot miktarı), gerçekleşen işlemlerine (hissede o an için alım satım yapan aracı kurum isimleri) anlık olarak ulaşılabiliyor. 

Özel raporlar

Bunun yanında program size anlık yine anlık olarak raporlar da sunuyor. Sadece derinlik abonelerine özel olarak hazırlanan raporlar bölümünde,  Piyasa Toplam İşlemleri, Kurum Bazında İşlemler, Bekleyen Emirler ve Aracı Kurum Dağılımları bilgilerine ulaşılabiliniyor. 

Hisselere Ait Kapsamlı Analizler BigBOX`ta 

Hissenin üzerinde sağ tıklayarak o hissenin haberlerine, haber grafiğine, yorumlarına, mali oranlarına, mali tablolarına, teknik yorumuna, teknik analizine, Elliott grafiğine, takas verilerine, aracı kurum işlemlerine ve yabancı işlemlerine de en hızlı şekilde ulaşabiliyorsunuz. 

Canlı haberler

BigBOX’ın diğer bir özelliği ise piyasalara yön veren tüm haberleri anında takip etme imkanı sağlaması. Ayrıca dilerseniz tüm bu haberleri Son Dakika, Gündem, Piyasa, Şirket, Dünya ve Gazeteler başlıkları altında kategori olarak sorgulayabilir ve gelişmeleri daha detaylı takip edebiliyorsunuz. Dilediğiniz haberin detayına ulaşmak için de tek yapmanız gereken haber başlığına çift tıklamak. 

Canlı Portföy Takibi

Programda öncelikle takip etmek istediğiniz 15 hissenin gerçek zamanlı verilerini 47 değişik kolon seçeneğinden kişiselleştirerek izleyebiliyorsunuz.  Bunun yanında BigBOX`ın en kullanışlı özelliklerinden biri olan Canlı Portföy ile portföyünüzdeki hisseleri tanımlayarak canlı takip yapabilme imkanı sağlaması. Hisselerinizin veya genel portföyünüzün son değerini, kar/zarar durumunu, yüzdesel değişim tutarlarını canlı olarak takip edebiliyorsunuz.

BigBOX hakkında daha detaylı bilgiye http://bigpara.e-kolay.net/c/bigbox.asp adresinden ya da 0 (212) 478 03 78 no’lu telefondan ulaşabilirsiniz.



[D-FİNANS/AR-GE]

Diğer Genel Haberleri