Viking Kagit Ve Seluloz A.s.`nin Yabanci Sirketlerle Ortaklik Gorusmelerine Basladigina Iliskin Aciklamalari 20.02. 1995 Ve 21.02.

Bigpara Haber
Viking Kagit ve Seluloz A.S.`nin yabanci sirketlerle ortaklik gorusmelerine basladigina iliskin aciklamalari 20.02. 1995 ve 21.02.1995 tarihli Borsa Gunluk Bultenleri`nde daha once ilan edilmisti. Ancak, sozkonusu aciklamalardan bu yana gorusmeler hakkinda Borsamiz Baskanligi`na herhangi bir aciklama ulasmamistir. 21.02.1997 tarihinde konu hakkinda basinda yeralan habere istinaden Borsa Baskanligi`nca istenen aciklamaya cevaben gelen yazi asagiya cikarilmistir.

"Viking Kagit ve Seluloz A.S.`nin hisselerinin bir bolumunun yabanci ya da yerli firmalara satisi veya bunlarla ortaklik tesisi konusunda alinmis bir sonuc veya bu yonde sirketimizin herhangi bir yonetim kurulu karari soz konusu degildir. Ancak yerli ve yabanci bir kac firmanin bu yondeki ilgi ve talepleri soz konusudur. Ayrica bu talepler de sirketimize iletilmektedir. Bunlarla ortaklik ya da hisselerimizin bir bolumunun satisi onumuzdeki gunlerde muzakerelere konu olabilecektir. 3 aylik donemde muzakerelerle ilgili olumlu ve olumsuz bir sonuca ulasilmasi beklenmektedir." (IMKB BULTEN)

Diğer Genel Haberleri