Vestl Vestel Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.s.`nin 23. 06.1999 Tarihli Yazisi Asagiya Cikarilmistir.

Bigpara Haber
"Konu: Sermaye Piyasasi Kurulu`nun Seri:VIII, No:20 sayili Tebligi uyarinca yapilan aciklamadir.
Vestel Sirketler Grubu, Ahmet Nazif Zorlu tarafindan satinalindigi 1995 yilindan bugune kadar gecirdigi evreler icinde, herzaman sorumlu oldugu tum kesimlere taahhutlerini zamaninda yerine getirmistir ve getirmeye devam edecektir.
Iki hafta once, %96`si Vestel Elektronik A.S.`ye ait olan Vestelnet A.S. tarafindan baslatilan 3 yil internet servis anlasmasi yapilmasi kosulu ile ucretsiz bilgisayar verilmesi kampanyasi konusunda bazi olumsuz spekulasyonlarin yapildigi duyumu alinmistir. Sadece ticari bir amac gutmeyen, ayni zamanda sosyal sorumluluk anlayisi ile yapilan bu kampanyanin kesintisiz olarak devam edeceginin bilinmesini isteriz.
Yabanci kuruluslara da ornek olan bu girisime baslamadan once 1999 yili sonuna kadar 200.000 adete ulasmasi ongorulen internet kullanicisinin gerektirdigi alt yapiyi ve bilgisayar uretimini hazirladigimizin bilinmesini isteriz. Bugune dek rakip firmalar hakkinda herhangi bir yorumda bulunmayan is anlayisi ve etigi ile calismalarimiza devam edecegimizin tum yatirimcilara ulastirilmasini saygilarimizla arz ederiz." (IMKB BULTEN)

Diğer Genel Haberleri