Vestel Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.s. Ile Ilgili Olarak Basinda "manisa Organize Sanayi Bolgesi`nde Yilda 400.000 Adet Buzdolab

Bigpara Haber
Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.S. ile ilgili olarak basinda "Manisa Organize Sanayi Bolgesi`nde yilda 400.000 adet buzdolabi uretimi gerceklestirmek amaci ile 40 milyon dolar tutarindaki yatirim icin bu yil Eylul, Ekim aylarinda insaat calismalarina baslanacagina" iliskin yeralan habere istinaden Borsa Baskanligi`nca istenen aciklamaya cevaben gelen 10.07.1997 tarihli yazi asagiya cikarilmistir.

"Dunya Gazetesi`nin 10.07.1997 tarihli "Zorlu Holding Halka acilma Hazirliginda" baslikli yazida belirtilen, Vestel Elektronik A.S.`nin gerceklestirmeyi planladigi buzdolabi yatirimi ile ilgili, Sirketimiz yonetim kurulu tarafindan alinmis yatirimin kapsami, tutari ile ilgili bir karar olmadigi gibi, bu konuda alinmis veya alinmasi kararlastirilmis tesvikte bulunmamaktadir. Sozkonusu yatirim tutari ve insaat tarihleri hakkinda belirtilenler, proje asamasinda olan tahmini bilgilere dayanilarak aciklanmistir. yonetim Kurulumuz tarafindan bu konuda herhangi bir karar alindigi takdirde ilk olarak IMKB araciligiyla kamuya aciklama yapacagimizi bildiririz." (IMKB BULTEN)

Diğer Genel Haberleri