Üretime girdiği yıl ihracata başladı

İnanır Grup, üretime girdiği yıl ihracata başladı

Bigpara Haber
İnanır Grup, 2014 yılında 3 bin 600 adet medikal koltuk üretmeyi hedefliyor.

Türkiye`de kozmetik sektöründe 27 yıldır yer alan ve Nubia mağazalarıyla dünyaca ünlü profesyonel kozmetik ürünlerini tek bir çatı altında toplayan İnanır Grup, medikal koltuk üretiminde hızla büyüyor. kobiden.com muhabiri Leyla İlhan`ın haberine göre; profesyonel bakım ekipmanları ve SPA alanında pazarda lider konumda olduklarını belirten İnanır Group Yönetim Kurulu Başkanı Dursun İnanır, medikal koltuk üretimine 2013`te başladıklarını belirterek, şu bilgileri verdi: Yozgat`ta 3 bin 200 metrekare alandaki fabrikamızda Finex markamızla medikal koltuklar, SPA yatakları ve güzellik salonu koltuk ve mobilyaları üretiyoruz. Ürünlerimizin yarısını Türkiye içinde satarken, yarısını da ihraç ediyoruz. İhracat yaptığımız ülkeler arasında İsviçre, Almanya, İngiltere gibi Avrupa ülkeleri ile Ortadoğu, Türk Cumhuriyetleri var. Özellikle medikal koltuklarımız için 2014`te Afrika ülkelerinde pazar arayacağız. Ortadoğu pazarında da payımızı artırmayı hedefliyoruz. Azerbaycan bizim için önemli pazar. İlk markalı Kryolan mağazamızı geçen ay Bakü`de açtık. 2013`ü zor ama büyüdüğümüz bir yıl oldu. Grubumuz yaklaşık yüzde 20 büyüdü. 2014 hedefimiz 3 bin 600 adet medikal koltuk üretmek. 

Nubia ve Kryolan`ların sayısını arttıracak

İstanbul`da 2 farklı lokasyonda Nubia mağazalarını açtıklarını, Kryolan mağazalarına ise İstanbul`da 2 mağaza eklediklerini anlatan İnanır, yapacakları yeniliklere ilişkin şunları söyledi:Perakendede mağazacılık fikrini sevdik. Dinamik, öğretici ve yaptığınız hizmetinizin karşılığını hemen gördüğünüz bir alan. Bu alanda büyümeyi hedefliyoruz. 2014`te Nubia ve Kryolan mağazalarının sayısı artacak. Markalarımızın pek çok yeniliği var, heyecanlıyız. Ligne St. Barth`ın yeni yapıda ve etkide bir kremi geliyor. Mobilift sistemi Türkiye`de tanıtılacak. Thalgo`nun gençliğini korumaya özen gösteren kadınlar için geliştirdiği yeni Exceptional ürünleri de yenilikler arasında yer alıyor. Sothys`e de büyük bir yeniliğimiz var. Yepyeni, çok kolay ve çok farklı bir makyaj konsepti geliyor. 

3 bin 800 civarında SPA`ya hizmet veriyor 

İnanır, Citybeauty güzellik merkezi zincirleriyle vücut şekillendirme konusunda Hypoxi metodunu tüketicilere sunduklarını ve 7`si İstanbul`da olmak üzere Türkiye`de 12 tane Hypoxi merkezi bulunduğunu söyledi. İnanır, 3 bin 800 civarında SPA, termal, wellness, deniz kürleri ve thalassoterapi merkezleri, medikal estetik merkezi ve güzellik salonunda hizmet verdiklerini, yurtdışında da yer aldıklarını kaydetti.

Diğer Şirket-Haberleri Haberleri